Met Vier

Ge zijt hier en dit staat online, dus dat wil zeggen dat wij nu een gezin van vier zijn! Wat plezant dat ge hier komt kijken. Zet u neer. Wilt ge iets drinken? Glaasje cava? Fruitsap? Cola? Zeg ‘t maar. Er zijn ook snoepjes en geboortetraktaties, natuurlijk. Billie, (Nora, Kim) liet haar zien op 17 mei. Het is die van ons, dus ze liet zich direct horen en is perfect op elk mogelijk vlak. ‘t Is een even schoon kind als haar grote zus, dus mocht ge op bezoek komen raad ik een zonnebril aan, zo oogverblindend schoon is ze. Wat? Dat we jullie goed liggen hadden met die naam? Zijt maar zeker!

Hier vind je nog wat praktische informatie naar de geboortelijst toe. Voel je vooral niet verplicht, de enige reden waarom dat hier staat is omdat we dit webadres op het geboortekaartje hebben gezet, want dan kon ik nog van gedacht veranderen had ik dat gewild.

Er zijn twee lijsten, omdat ik niet van de simpelste ben, dat is evident. Verder hebben we al veel dingen, dus zitten er veel praktische zaken tussen (hallo, soda en duusd tetradoeken), net zoals er speelgoed tussen staat waar zowel Emma als Billie (later) mee kunnen spelen. Soms zul je dingen tegen komen voor de grote zus, want matching badcapes zijn een ding, jawel. Anyhow: voel je vrij om te gaan kijken en snuisteren naar believen bij beide webwinkels. Alles wordt gratis bij ons thuis geleverd, wat wreed gemakkelijk is. Er kan besteld worden vanaf de computer, tablet of gsm en er kan betaald worden met Visa, Mastercard, Bancontact of via de Payconic App.

17/05/2019
Share: