De inhoud van mijn handtas, ongecencureerd. Projectblogboek – Tip 17

15/12/2014

projectblogboek tip 18

Oké, ik wil gerust tonen wat er in mijn handtas zit. Geen geheimen daar. Curieuzeneuzevragesteirten, hier gaan we.

HandtasLinks ziet ge dus mijn sacoche. Het is geen groot model, zowat tien op twintig centimeter. Geen vooroordelen, verschiet maar niet wat daar in kan. Net genoeg, want anders wordt het stort dat ik meesleep veel te groot. Het is zo’n gemakkelijk model dat over uw schouders past, ge weet wel, zo diagonaal. Zwart en simpel van uitzicht dus een exemplaar dat ook overal bij past. Dat is erom gedaan. Als ik van handtas moet wisselen dan eindigt het in: “Dju, dat zit in mijn andere sacoche.”, dus doen we dat niet meer. Soms durf ik wel deze kleine in zijn geheel in een grote steken, maar niemand weet daarvan, dus hou dat voor uzelf.

 

Hieronder de inhoud, in een flatlay met nummers zodat de uitleg gestructureerd is. Applausje voor mezelf. *klapklapklap*.

Flatlay handtas

 

 1. Flowers by Kenzo – Mijn geur
 2. Nagelvijl – want ik kom zot wanneer ik ergens aan haper met een nagel
 3. Autosleutels – Al jaren voorzien van mijn eerste BOB-sleutelhanger ooit
 4. Lucky Strike – Ja, shhht. Ik weet het
 5. Mijn GSM – Samsung Note 3, mijn ganse hebben en houden
 6. BIC aansteker – want dat zijn de beste, forever
 7. Haarelastiekjes – altijd op zak, altijd onvindbaar
 8. Kleingeld – Een VDAB koffie is 20 of 35 cent, vandaar
 9. Balpennen – Schrijven is een hobby
 10. Wasbar viltje – Moet nog op de kast met ‘leuke kaartjes’ geplakt worden
 11. Lipgloss – Eerlijk gezegd weet ik niet waarom ik die bijheb
 12. a) Portefeuille – Lelijk, stokoud en praktisch. Nog geen mooie vervanger gevonden
  b) RAL-kleuren Histor – zeggetes, Vleugel? Waas? Wenselijk of Papagaai?

 

#projectblogboek is ondertussen een categorie bij mij en veel anderen. Haar schuld. Haar boek.

 

Previous Post Next Post

7 Comments

 • AppelFien

  A-maai! 😯
  Dit steekt denk ik bij mijn in één zakje van mijn handtas, haha! 😀 Behalve de sigaretten, dan. Ik heb wel altijd een koek bij, want als ik onverwacht honger krijg en ik kan nergens terecht om iets te kopen, wordt ik agressief… 😉
  Leuke post, dit onthou ik voor ook eens op mijn blog te plaatsen!

  15/12/2014 at 09:44 Reply
  • AppelFien

   ik word, enkel d, i know, ‘t is nog vroeg…

   15/12/2014 at 09:45 Reply
 • Katrijn

  Jaja: “ongecensureerd”, dat geloof ik niet!
  waar zijn die snoeppapierkes? kruimels? verfrommelde rekeningskes? 😉

  Of is dat enkel bij mij zo? 😐

  15/12/2014 at 13:11 Reply
  • rominatje

   Portefeuille zit vol met oude rekeningskes en die bewijzen van eten vind je in mijn jaszakken, samen met papieren zakdoeken, die ik dan trouwens mee stop in de wasmachine om erna in een hoekje te huilen, want overal witte pluizen!

   15/12/2014 at 17:08 Reply
 • Tiny

  Ben hier bijna van mijn stoel gevallen omdat ik dat roken nu eens helemaal niet in jou gezien had, sè. En geen verfrommelde rekeningetjes weggelaten? Chapeau!

  15/12/2014 at 14:15 Reply
 • Hi-ke

  Oeh, ik heb bijna dezelfde sacoche!
  En inderdaad, zo proper! Niet dat dat bij mij een stort is, maar er zit toch altijd wel nog ergens een verloren papiertje in.

  15/12/2014 at 16:23 Reply
 • Annelyse

  zo weinig, en zo proper, en geen zakdoeken of overbodige dingen die eigenlijk al lang in de vuilbak hadden moeten belanden.
  Ik kan moeilijk geloven dat dit ongecencureerd is … ik wil het alvast niet geloven, want ik herinner me dat ik ooit ook zo’n blogpost schreef, en dat zag er héél wat anders uit.
  http://annelyse.be/2011/10/24/sjakos-2/

  15/12/2014 at 22:57 Reply
 • Leave a Reply