De veertien van 2014

31/12/2014

Er worden overzichten naar uw hoofd gesmeten, van links naar rechts en van noord naar zuid. Ik zeg altijd: “Moh juist ja, dat was ook van ‘t jaar! How zeg, ik was dat al vergeten.”.  Ge ziet blogposts verschijnen met beste posts en Instagrammekes vol collages. Eigenlijk lees ik dat wel graag, mens er kan toch veel gebeuren op nen jaar. Bij mij krijgt ge geen beste posts-post (dat is Nederlands, jaja, zijt maar zeker) want ik ben nog geen jaar bezig. Ik geef u wel een overzicht in foto’s.
Mijn veertien beelden van 2014.

arsenal

Arsenal – Rivierenhof

botjes

Inburgerin

brugge

Tribune Noord – Jan Breydel

lieveheersbeestjes

Moeder natuur – Brugge

naft

Het lief kwam me redden – Middle of nowhere

STOELEN

Gandini Juggling – CC De Herbakker

DCIM100GOPRO

Deadmau5 – Sziget

conversesziget

Nieuwe schoenen

daveybuda

Budapest

elbow1

Elbow – 02 Arena

londenkerst

Kerstshopping – Londen

london1

Lentezon – Londen

sportfeest

Vendelen – KLJ Sportfeest

ski

Parkingplek – Oostenrijk

 

 

Share:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • AppelFien

    Goed gevuld jaar! ‘Moeder Natuur in Brugge’ is zooo cute… 🙂

    31/12/2014 at 17:00 Reply
  • Leave a Reply