Het was tijd voor iets anders.

18/01/2015

Zie nekeer hoe schoon dat hier geworden is! Dat heeft behoorlijk wat tijd gekost en stress veroorzaakt, maar het was het waard. Zoveel schoonder dan het vorige, vind ik. Het vorige was het Adelle thema van Bluchic. Ge kunt dat hier vinden. ‘Freebie’ staat erbij, dus het is gratis en dat is de max. Toen ik hier begon wou ik geen cent in het bloggen steken, eerst eens kijken of dat mij wel nog beviel, mijn leven delen online.

Goed bedacht, al zeg ik het zelf. Eén ding was ik vergeten: mijn karakter. Weet ge wat het is met freebies? Iedereen kan die downloaden en installeren en ik ben zo iemand die dat wreed ambetant vindt wanneer een ander exacte hetzelfde als mij heeft. Voor mij is dat hier een verlengstuk van wie ik ben, een beetje gelijk mijn interieur, en dan wil ik dat zoiets ‘eigen’ is. Ge kunt het andere niet kwalijk nemen dat ze ook dat theme downloaden, want het is een schoon en nog eens enorm praktisch ook.

Aanschouw de oplossing! Een thema dat ik aangekocht heb. Niet te duur, maar ook niet goedkoop, met enkele persoonlijke aanpassingen zodat het naar mijn hand staat. Uniek en dat stelt me gerust, want ik zal achter elke hoek geen andere blogs meer tegenkomen die er hetzelfde uitzien als die van mij. Verder past dit ook beter bij mij, ik kan niet goed uitleggen waarom, dat is gewoon zo. Nog goed nieuws trouwens, deze maand kan je mij lezen in psychologies. Samen met enkele toffe madammen, waaronder zij, werd ik geïnterviewd en het resultaat staat nu online.

Alleen maar goed nieuws hier. Dat het zo mag blijven voor de rest van ‘t jaar, zegt.

blogquote

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Le petit requin

  Mooi!
  Ik heb ook zo’n standaard template en wil die veranderen, maar ik twijfel op dit moment nog iets teveel aan alle opties om er al geld aan te durven uit te geven. Ah ja, ge ziet dat dan zo dat ik iets ga kiezen en dan een week later een van de andere opties toch nog iets mooier ga vinden.

  19/01/2015 at 11:17 Reply
  • rominatje

   Een tip: zet op voorhand uw prioriteiten. Voor mij was dat bijvoorbeeld qua lay-out ‘tekst/sidebar – 2 columns’.
   Mobile Responsive.
   Gegrift lettertype.
   Custom Header.

   Erna komen volgende punten:
   welke widgets zijn mogelijk?
   Hoe zit het met SEO’s?
   het kleurenschema?

   Allé, het hangt allemaal aan elkaar, maar je moet echt prioriteiten stellen en dan kiezen en delen. Dit heeft mij in totaal één week gekost aan prutsen ‘achter de schermen’ 🙂

   Waarschijnlijk zijn er mooiere thema’s, of andere opties die ik leuker vind, maar dit past bij mij en dat is het voornaamste.

   19/01/2015 at 11:37 Reply
 • miss pixie

  Het ziet er heel mooi uit 🙂 Al vond ik het vorige ook wel leuk. Maar ik begrijp wel dat je iets uniek wilt. Dat dacht ik ook toen ik dat drukke roze thema op mijne blog zwierde (what was I thinking?). Maar bon, daar gaan we dit weekend ook eens werk van maken 😉

  19/01/2015 at 11:22 Reply
 • Jeroen

  Gefeliciteerd, fris en inderdaad helemaal u (voor zover ik u ken é ;-)) Een aangekocht thema is altijd handig zeker als deze nog aanpasbaar zijn. Al zit er soms toch ook “brol” tussen. Maar een goed thema met goede SEO-eigenschappen doet al veel. De nodige plug-ins en zelf wat aanpassingen doen, doen de rest.

  Doe zo verder!

  19/01/2015 at 13:22 Reply
 • Eilish

  Fris, mooi, overzichtelijk, mooi lettertype, alles wat een blog lay-out moet hebben !
  Waarom doe ik dat nu zelf niet, gierige treze die ik ben *bloos*

  19/01/2015 at 13:43 Reply
 • Ann-Sophie

  T’is schoon. Echt.
  En dat interview, plezant!

  19/01/2015 at 13:46 Reply
 • fieke

  Heel erg mooi!!!

  20/01/2015 at 21:43 Reply
 • Leave a Reply