Elf vragen en bijhorende antwoorden. De Liebster Award.

03/05/2015

Onze Katrien van Grafisch Werkt nomineerde me voor de liebster award, een nieuw stokske dus. Terwijl ik mijn hoofd verder breek over mythes en tip 40 die nu echt dringend moet gedaan worden voor projectblogboek, waren deze elf vragen een leuke afwisseling.  Zelf nomineer ik niemand, maar voel u geroepen om er iets mee uit te steken. Trouwens: mocht ge mij getikt, getagged of genomineerd hebben voor iets en ik heb daar niet op geantwoord, dan laat ge mij dat maar weten. Geen slechte wil, gewoon onoplettendheid van mij.
Elf vragen. Hey! Ho! Let’s go!

 1. Wat wilde je vroeger worden als je groot zou zijn en wat is je droomjob nu?
  Prinses. In mijn hoofd ben ik dat nog steeds. Ik blijf geduldig wachten op de vogels die al fluitend mijn menage komen doen.
 2. Hoe ziet je droomhuis eruit?
  Gevuld met sporen van kinderen, tonnen boeken en soms ook vol met veel te veel lawaai. Er is een grote keuken met in ‘t midden een grote tafel waar iedereen aan mag komen zitten voor een tasje kaffie, een klapke en er is ook altijd iets om te eten.
 3. Met welke celebrity/acteur/zanger/ … wil je graag eens op café en waar zou je het dan over hebben?
  Jean Blaute. Over hem, zijn leven. Laat hem maar klappen, ik luister wel. 
 4. Wat is jouw top 3 van cd’s/muziek?
  Op dit moment: Spice Girls, Het Zesde Metaal, Stromae
 5. Wat is je favoriete stad in België (en waarom)?
  Brugge, want ik heb er altijd het gevoel een beetje op verlof te zijn, zelfs toen ik werkte in de Steenstraat.
 6. Wat is de laatste foto die je nam?
  Foto’s van het pakket dat ik kreeg als Charlie crowdfunder. Wat vind ik dat toch een geweldig initatief. Liefde voor Charlie Magazine!
  Charliemag - Photoshop
 7. Hoe ziet jouw ideale dag eruit?
  Momenteel? Gevuld met slapen, eten, in de zetel hangen en TLC kijken en dan nog wat slapen.
 8. Wat is je ultieme droom?
  Op een dag, als we groot zijt, samen met het lief kijken naar de kleinkinderen en beseffen dat we dat goed hebben gedaan.
 9. Welk bordspel moeten we allemaal spelen?
  Ganzenbord.
 10. Als je een fantasiefiguur zou zijn, wat/wie zou je dan zijn? (een elf, hobbit, Minnie Mouse, … )
  Belle, van Belle en het Beest.
 11. Wat is nummer 4 op je bucket list?
  Mijn bucketlist staat op Pinterst. Nummer vier is: ‘Visit Paris’, blijkbaar.
Previous Post Next Post

7 Comments

 • kellysteenlandt

  Mag ik dan ‘ns een tastje kaffie komen drinken aan die grote tafel? 🙂

  03/05/2015 at 19:13 Reply
  • rominatje

   Behjaat gij!

   03/05/2015 at 19:45 Reply
   • Katrien

    (y) Ik kom ook 😉
    En wordt het niet hoog tijd voor een tiara?

    04/05/2015 at 09:22 Reply
    • kellysteenlandt

     In Disneyland massa’s tiara’s aan 10 euro. Mijn man vond dat ik daar nog mee stond. Helaas zijn zowel Wills als ik nu al getrouwd. 😉

     04/05/2015 at 12:36 Reply
     • rominatje

      Dat is nog een gedacht 😉

      04/05/2015 at 12:41
 • Eilish

  Jouw ultieme droom is ook de mijne. Dat huis van jou kan ik me ook in vinden, al ben ik al te oud om daar nog kleine kinderen in te willen, maar misschien denk ik daar over 10 jaar weer anders over als de kleinkinderen eraan komen.

  03/05/2015 at 19:38 Reply
 • Leave a Reply