Previous Post Next Post

12 Comments

 • Heidi

  Herkenbaar. Ik heb hier nog een massa achterhaalde “concepten” tussen mijn berichten, omwille van geen foto…

  22/10/2015 at 11:42 Reply
 • grt

  getypt heb je natuurlijk spellingcorrector 🙂 “alinea’s” maar hey, blijven gaan hoor

  22/10/2015 at 12:02 Reply
 • Miss T.

  Groot gelijk! Ik gebruik eigenlijk niet eens zo vaak foto’s. Misschien dat ik daarom niet zoveel bezoekers heb als sommige andere bloggers, maar ik blog dan ook in de eerste plaats voor mezelf. Dus ik zou zeggen: doe vooral waar je je zelf goed bij voelt!

  22/10/2015 at 12:22 Reply
 • sop.hie.s

  Klinkt perfect voor mij 🙂

  22/10/2015 at 13:39 Reply
 • damngoodsoffie

  Wel, ik ben nog maar pas foto’s beginnen gebruiken en zeker niet altijd. Maar ik merk ook dat ik minder en minder publiceer naarmate ik meer lezers krijg. Vroeger, toen alleen mijn moeder me las, schreef ik al eens iets van één zin of een één alinea. Nu streef ik naar ‘affe’ teksten, waardoor er vaak helemaal niets verschijnt. Spijtig eigenlijk.

  22/10/2015 at 15:08 Reply
 • Liese

  ik hou daar allemaal geen rekening mee, smijt het erop zoals het komt, soms met foto’s , soms helemaal niet 😀

  22/10/2015 at 15:45 Reply
 • Marleen

  Gij zijt gewoon een toffe griet. Ik kan niet geloven dat jij nog maar één jaar blogt (dat klopt toch, hè?).

  22/10/2015 at 20:12 Reply
 • Bijengezoem m2

  Goed gezegd!

  22/10/2015 at 20:41 Reply
 • Kelly

  Ik roep ook even op voor meer verdraagzaamheid bij bloggers onder elkaar en tussen bloggers en lezers. Wel foto’s of geen foto’s, niet zo nauw steken, wel zo nauw steken, mij maakt het allemaal niet zo veel uit hoe anderen bloggen, zolang ze er zelf maar content van zijn. Tegenwoordig voel ik af en toe negatieve vibes en moet iedereen zich precies gaan verantwoorden (“sorry voor de slechte foto’s”, “dit is GEEN gesponsorde blogpost, ik ben geen reclameslet!!!!”, “sorry dat ik zo lang niets gepost heb”, “dit is een gesponsorde blogpost, mijn oprechte excuses dat ik een beetje geld wil verdienen met iets dat ik heel erg graag doe” bladiebla). Ik betrap er mezelf ook meer op, dat ik me verantwoord voor blogkeuzes die ik maak omdat ik het gevoel heb DAT DAT MOET en niet omdat ik het wat wil duiden, maar zeg, ‘t is toch mijn blog zekers?!

  Bon, los van dat geraaskal: goed gezegd, ge hebt gelijk, blogt gij maar kortere stukjes, met of zonder foto en wanneer het u uitkomt! Natuurlijk dat!

  23/10/2015 at 17:18 Reply
  • Stephanie

   Ik ben het daar totaal met eens!
   Om eventjes kort en bondig te zijn: het is uw blog en gij doet ermee wat ge wilt. Al post ge er foto’s op in uw bloot gat, enkel maar gesponserde posts of eender wat. Ik vind dat er de laatste tijd zoiets is als ‘de eliteblogger’. De drang naar populariteit wordt bij sommigen precies veel te groot… ‘t Is oké om van je hobby je beroep te willen maken, maar daarom denkt niet iedereen er zo over.

   23/10/2015 at 17:40 Reply
   • meisje

    Ik deel ook de mening van Kelly en Stephanie en deel de gedachte het is uw blog en ge doet er mee wat je wil. Mijn laatste bericht is een grombelgrombel bericht, wat misschien niet past op m’n blog die doorgaans positief is, maar ik ben toch blij dat ik het gedeeld heb.
    Soit de kortere stukjes, zonder foto of met foto, ik kom ze graag lezen. Het moet inderdaad zo nauw niet!

    24/10/2015 at 13:59 Reply

  Leave a Reply