Pola(roid)prints van Webprint als housewarming cadeau

05/05/2016

Wij worden groot (niet oud, groot) en dat merk je aan de feestjes. Waar we vroeger afspraken en “we zien wel waar we belanden, met wie en hoe laat” is er nu quasi telkens een reden voor. We zien elkaar individueel tussendoor wel nog eens, maar met een ganse groep afspreken is tegenwoordig thematisch. Onze vorige samenkomst was de babyborrel van Emma en de volgende die voor de deur staat is een housewarming. In plaats van een lelijke plant te kopen of te gokken met het kopen van een HelenB mok was er dit keer een leuk verzoek dat ik maar al te graag inwilligde:

FB screenshot

We vragen enkel jullie geweldig gezelschap en een kleine bijdrage aan project ‘Wall of famous fun’.
In deze digitale tijden blijven geliefde en hilarische foto’s al te lang verborgen op een of andere schijf of social media. Daarom willen we jullie vragen om je favoriete foto(‘s) van jezelf, al dan niet met ons, mee te nemen in print (mooi, grappig, oud, nieuw …)

Hoe cool is dat niet? Mijn idee zat al klaar: ik wou een cadeaudoosje met enkele foto’s afgeprint in Polaroid-formaat. Op Webprint.be vond en kreeg ik exact wat ik zocht. Na een serieuze trip langs memorylane slaagde ik erin om 30 foto’s te selecteren voor hun Polaprints en deed ik mijn bestelling. Waar dat meestal eindigt in een vloeken van jewelste en crashende webbrowsers, had ik deze keer geen probleem. De website draaide vlot, hun applicatie om de foto’s te uploaden is praktisch (en raadde mij aan om geregeld op te slaan!) en in no time was mijn bestelling afgerond.  Twee werkdagen later kreeg ik een bericht van verzending en de volgende dag werd het doosje foto’s aan de deur afgeleverd. Fijn, want zo had ik nog ruim de tijd om het doosje wat te pimpen. Of dacht je soms dat enkel Martha Stewart zoiets kan? Hieronder zie je het resultaat, en zeg nu zelf: beter gepast had ik het niet kunnen vinden.

Polaroids

polaroid foto's doos

cadeaudoos foto's

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Ines

  Oh megawijs cadeau! 😀

  05/05/2016 at 09:48 Reply
 • gerhildemaakt

  Leuk idee van hen en mooi uitgewerkt van jou! 🙂

  05/05/2016 at 10:26 Reply
 • Nathalie

  Wij hebben hier ook leuke polaroids. De max he!

  05/05/2016 at 15:50 Reply
 • Tante Fee

  Da’s een supertof idee van jullie alletwee!

  05/05/2016 at 16:28 Reply
 • Leave a Reply