Bel me, schrijf me, laat me vlug iets weten #40dagenbloggen

03/04/2017

“Ik zou moeten bloggen”, zeg ik al een paar dagen. Het komt er niet van, want ik heb geen idee waarover ik moet bloggen. Meestal ben ik degene die vertelt met passie en veel geste over alles dat gaande is in mijn leven, maar nu lukt het niet. Gisteren was het de Ronde Van Vlaanderen en gingen we naar jaarlijkse traditie langs bij Nonkel en Tante Tapats. Het eerste zomergevoel overvalt me dan altijd en dat was gisteren niet anders. Er zijn foto’s genomen, zelfs foto’s die blogproof zijn, maar vandaag heb ik er geen goesting in.

Emma stond vorige zaterdag op en kon opeens vijf dierengeluiden. Zo ineens, gelijk ze het al heel haar leven deed. Het lief en ik applaudiseerden ons een ongeluk. We doen dat applaudiseren dagelijks, maar applaus is dan ook echt plezant. Ze reageert nu ook heel fel op echte dieren, dus wijzen het lief en ik als volleerde gidsen elke koe en paard aan in de weide. Moeder durft al eens missen tussen een schaap en een geit, maar dat is omdat die allebei wol geven, natuurlijk.

Er zijn zoveel zaken die ik zou kunnen vertellen, en toch, het is precies de moment niet. Desalniettemin: ik zit in een goeie blogflow en wil die niet kwijt ook, dus beroep ik me op jullie. Waarover wil ik jullie eens vertellen? Wat willen jullie weten? Lezen? Zien? Zeg het eens, zodat ik wat inspiratie krijg. Alsjeblieft, liefste lezers van de hele wereld en ver daar buiten die ook nog eens ongelooflijk knap en talentvol zijn. Geef me uw vragen en verblijd me!

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Goofball

  Ik lees het liefst het dagelijkse leven van mensen zodat ik me erin herken. Nu ik zelf volop moeder ben, vind ik de mijlpalen van anderman’s kinderen vertederend.

  Maar het tofst zijn om af en toe (grappige) blunders bij iemand anders te lezen, want dat maakt iemand zo “echt”, maar het lucht ook op om te zien dat andere mensen ook niet perfect zijn. En als ze nog grappig zijn ook, dan is dat leuk meegenomen.

  04/04/2017 at 21:53 Reply
 • Doris

  Dingen waarover je enthousiast bent, of het nu je prachtige dochter is, een boek, een gerecht, een kledingstuk, een middag met zon: allemaal leuk om te lezen.

  05/04/2017 at 13:05 Reply
 • fiekefatjerietjes

  Geweldig & Gênant! En misschien wat meer over je job? En hoe je die combineert met je gezin?
  Of een gastblog van je lief, over wat hij allemaal kookt voor zijn vrouwen 🙂

  05/04/2017 at 13:46 Reply
  • Annelies Gheysen

   Oeh ja, dat laatste vind ik ook een goed idee!!

   21/04/2017 at 13:36 Reply
 • pizzapartyfridaynight

  Ja! De Geweldig en Genânt vind ik altijd heel tof om te lezen 😀 En gewoon de normale dingen die je bezig houden, bv. Hoe verloopt jouw dag? Wat koop je in de supermarkt? 😀

  22/04/2017 at 21:11 Reply
 • Leave a Reply