Protected: Over kinderlijk enthousiasme en romantiek

27/11/2017

This content is password protected. To view it please enter your password below:

In Emma by /
Enter your password to view comments.
Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • camillecviews

  Zalig 🙂 Wij krijgen eigenlijk nog altijd sinterklaascadeautjes (en ik ben 28), is dat erg? Nee he? De Sint is wel voorstander van gelukkige momenten tussen zussen en broer, dus die sponsort eigenlijk een gezamenlijke uitstap met ons vieren – jeuj! De Efteling is zo al een paar keer de revue gepasseerd 😉

  27/11/2017 at 11:40 Reply
 • JHerrie

  F#ck allen die niet geloven in de Sint. Die mens bestaat. Ook al is hij niet overal hetzelfde, maar dat is eigen aan mythische figuren. Het is gewoon fantastisch hoe kindjes deze periode beleven. En ja ook ik krijg op mijn 36 nog steeds cadeautjes van de Sint, al zijn die wel niet zo goed voor de lijn 😁

  27/11/2017 at 12:24 Reply
 • tifosanele

  Hier komt de Sint ook nog altijd, op mijn 43ste! Nog altijd snoep (mariabeeldjes en marsepein, zalig!) speciaal voor ons. En ook bij de dochters van 16 en 13 komt de Sint nog steeds, op voorwaarde dat ze hun schoentje zetten…

  27/11/2017 at 12:35 Reply
 • Ktrn

  Hier ook gebleit, toen ik kniktiklaas opzocht voor t zoontje. Nana!

  27/11/2017 at 13:29 Reply
 • Brabbeltjes

  Heerlijke periode. En inderdaad, dubbel genot om je kinderen te zien genieten.
  Dat paswoord, slim gezien. Ik vroeg mij al af wat de bedoeling was 🙂

  27/11/2017 at 13:51 Reply
 • Eilish

  Hier zetten de kindjes (enfin sedert gisteren allebei 18+) een heel jaar lang hun schoentjes. In de badkamer, op de mat, overal, behalve in de vestiaire waar ze horen. Bede aan de Sint om alleen voor mij iets te brengen. Ik ben nl. braaf geweest, zij niet 🙂
  Geniet van de magie, Romina. Heerlijk dat je dat kunt. Ikzelf ben nooit zo’n believer geweest vrees ik.

  27/11/2017 at 19:29 Reply
 • Julienne

  Oh my god, het heeft letterlijk tot je laatste zin geduurd voor ik doorhad waarom er een wachtwoord op deze post staat. Eentje voor mijn persoonlijke Geweldig & Gênant, hahahaha

  27/11/2017 at 21:07 Reply
 • Leave a Reply