Gisteren in foto’s

02/05/2018

Meer en meer zien het lief en ik snipperdagen of verlofdagen als kleine vakanties. Dan kijken we welk weer het wordt en trekken we erop uit met Emma. Gisteren snoozeden we wat in de zetel. Na een rustige ochtend vertrokken we ‘s ochtends naar Scheldorado, een zwemparadijs net over de grens. In Nederland is het schoolvakantie, dus ons plan om grote drukte te ontlopen viel wel wat tegen. Het kind trok er zich niets van aan, flipte over de roze omkleedhokken en kastjes, zwom, ging op de grote glijbaan met haar papa en amuseerde zich simpelweg rot. Na twee uur waterpret lieten we het zwembad voor wat het was en gingen we lunchen.

Zij tukte in de auto terwijl we naar mijn schoonbroer en schoonzus reden. Toen we daar aankwamen werd Emma wakker en eens ze besefte waar we waren kon de pret niet op. Ze sloeg haar neef aan de haak en die twee speelden urenlang. Een twaalfjarige en een tweejarige, ge zoudt denken dat dat niet lukt, maar het zijn twee handen op één buik. Al sinds haar geboorte (echt waar) is hij samen met zijn mama één van de dochter haar grootste hartendieven. Een tuin, uw favoriete neefjes en wat zon. Meer is er niet nodig om de dag van uw leven te hebben, zo blijkt. Snipperdagen die vakantie worden: ik kan u dat aanraden.

Share:
Previous Post Next Post

Leave a Reply