Emma heeft een nieuwe gocart van Berg en jij kan één winnen dankzij Fairplace.be – Winactie

29/11/2019

Een paar maand terug waren we op het verjaardagsfeestje van het lief zijn petekind. Zij en haar broer kregen daar een gocart van Berg. Emma was op slag verliefd op dat ding en ik zei tegen het lief dat we het op haar lijstje zouden zetten voor haar verjaardag. Diezelfde periode kreeg ik een mail van Fairplace met de vraag of Emma de Reppy Rebel van Berg wou testen voor hun, en ik sprong een gat in de lucht. Er was ook een kant van mij die zich schuldig voelde, want wat een privilege, zeg. Fairplace stelde voor om mij dezelfde Gocart als Emma te laten weggeven aan één van mijn volgers op Instagram, en mijn god, wat was ik dubbel zo hard dankbaar.

Op Fairplace.be verkopen ze ondertussen al zes jaar (!) duurzaam speelgoed. Emma is vier jaar en ik ben daar al van tijdens mijn zwangerschap een contente klant, dus we kunnen wel zeggen dat ik een ancien ben. Ze verkopen er de gekende merken zoals Green Toys, Plan Toys, Quut,… Maar hun aanbod blijft groeien en sinds deze zomer hebben ze weer wat nieuwe merken in hun aanbod. Eén van die merken is dus Berg.

Berg is namelijk een zot goed merk. De neefjes hebben daar gocarts van en ook al zijn die neefjes ondertussen uitgegroeid tot flinke neven: die gocarts zijn nog steeds in goede staat. Geloof mij wanneer ik zeg dat die dingen al wat meegemaakt hebben. Daar werd (en wordt) mee gecrost door weer en wind. In die aanhangwagen wordt er van alles vervoerd, zelfs kinderen, en geen haar op hun hoofd die er aan denkt om het daar kalmpjes aan mee te doen. Heerlijk, vind ik dat. Buiten een houten klimtoestel is al hun andere buitenspeelgoed na jaren intensief gebruik tot op de draad versleten, maar die gocarts van Berg dus niet. Let trouwens maar eens op de gocarts als je met je kind in een buitenspeeltuin bent of op zo’n gocart parcours. Ik garandeer u dat dat Bergs zijn.

Eens we hier thuis onze Berg geleverd kregen konden we Emma amper nog in bedwang houden. Haar papa en parrain monteerden hem en we moesten haar tegenhouden, of ze reed ermee naar buiten los door de living. Sindsdien moet ze bijna dagelijks weg met haar gocart. Waar ze de eerste dagen nog wat onzeker was is ze nu een echte wildebras en kent ze geen vrees meer. Ze racet door de straat en op het gras alsof het niets is, en die gocart hapert niet één keer. Regen, wind, aarde of slijk: overal peert die door zonder enig probleem. Op het stuur zitten verschillende geluidseffecten die alles nog wat echter maken. De Reppy Rebel is gemaakt voor kinderen van 2,5 jaar tot 6 jaar, want het stuur en de zadel zijn verstelbaar, zodat het wat kan meegroeien met je kind. Emma haar vriendjes deden met veel plezier al meerdere testritten en inderdaad: zowel de kleinsten als de grootsten kunnen comfortabel (en veilig!) rijden met de Reppy Rebel.

.

Het is zo’n zalig stuk speelgoed en het maakt mij echt gelukkig om te weten dat mijn beide meisjes er nog jaren plezier van zullen hebben. Als je zelf ook zo’n Reppy Rebel wil winnen, rep je dan (hebdem?) als de bliksem naar mijn Instagram en doe mee. Niet geheel toevallig een week voor zes december. Veel succes, allemaal!

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Stephanie

  Zalig speelgoed hé. Wij hebben deze https://www.fairplace.be/buddy-john-deere.html.

  03/12/2019 at 12:08 Reply
  • rominatje

   Idd! Ook tof zeg.

   03/12/2019 at 12:10 Reply

  Leave a Reply