Er was eens een blogboek

18/09/2014

Blogboek

Mijn lief kent Kelly en het was niet meer dan logisch dat wij een boek kochten toen zij er eentje schreef. Het boek ging over bloggen, zij is zowat de Jennifer Lawrence van het blogland in België. Grappig, schoon en awards in de zakken. We wachten vol spanning op de gelekte naaktfoto’s.

Jaren ben ik zelf een fervent blogster geweest, maar toen mijn beste maat stierf en mijn (t)huis volledig in de as opging had ik het ermee gehad. In drie maanden tijd stond mijn leven op zijn kop. Ondersteboven en binnenstebuiten. Later vertel ik u daar allemaal meer over, maar we moeten elkaar eerst wat leren kennen hé. Het kriebelde al langer om terug te beginnen met bloggen, en het blogboek was het laatste duwtje dat ik nodig had.

Ik heb altijd dezelfde blog gehad, op verschillende plaatsen. Eerst op Tripod (da’s uit den tijd dat het internet kraakte), dan op Skynet en uiteindelijk via WordPress, zoals nu weer. Ieder mens met een getraind oog zal zien dat dit niet überprofessioneel is, maar dat hoeft voorlopig ook niet. Zakens voor later, zegt.

Wel. Op dit moment is mijn leven spannend. Geen kinderen, wel een lief. Een eigen auto. Naar het schijnt is er ook iets gaande met de aankoop van een huis en ik heb beslist om na een carriere van acht jaar te stoppen om mij te gaan herscholen. Saai zal het alvast niet worden.

Tgoh. ‘t Is best wel spannend hé? Voor mij toch. Voor u ook? Natuurlijk wel, ik ben jullie niet vergeten hoor. Hoe kan dat ook? ‘t Is gelijk dat het gisteren was.

 

Next Post

5 Comments

 • Kathleen

  Over een veelbelovende intro gesproken! Super! Ik werp je blog alvast in mijn feedreader.

  19/09/2014 at 17:09 Reply
 • Anne-Frédérique Martin

  Superbegin! Ik kan niet wachten om de rest te lezen. Bij deze ben ik vanaf nu een trouwe follower 😉 Succes meid!!

  21/09/2014 at 18:41 Reply
 • Romina

  Maar merci zegt! Zo spannend en leuk ^^ Dank u, dames.

  21/09/2014 at 18:54 Reply
 • Tim

  coole blog 🙂 soms vind ik dat een Nederlands toch persoonlijker overkomt dan mijn Engelstalige blog maar ligt misschien aan mij, hoe kan ik je volgen?

  Mvg

  Tim
  Sask420

  22/09/2014 at 16:01 Reply
 • Romina

  Ik volg jouw blog via Bloglovin’. Een geweldige app als je meerdere blogs volgt, je moet wel uit de app doorklikken om comments te geven. Je kan dat ook via WordPress, dacht ik. Wel geen idee hoe.

  Ik denk dat Nederlandstalig bloggen persoonlijker aanvoelt omdat je er bijvoorbeeld al eens een woordje dialect in kan gooien, of eens iets duidelijk kan maken in spreektaal. Zelf vind ik Engels ook ok, niet minder persoonlijk, wel “internationaler” 😉

  22/09/2014 at 16:08 Reply
 • Leave a Reply