#projectblogboek – Tip 5

24/10/2014


Mijn oude blogs zijn weg. Ge kon die vinden op http://www.rominatje.be en dat bestaat niet meer. Er was eens een gast en die werd een ex en plots waren er 3 jaar aan blogposts verdwenen. Die van ervoor stonden op lugubere websites die nu niet meer bestaan. Zonde vind ik dat, maar het is wat het is. Nog een nadeel is natuurlijk dat ik hier geen ‘linklijst’ kan posten naar beste blogposts. Creatief als ik ben heb ik daar natuurlijk iets op gevonden.

Sinds Kelly haar blogboek heb ik links en rechts gemerkt dat verschillende mensen hun eigen blog anders bekijken. Her en der las je daar al eens iets over in een post, ge weet wel, aan de derde boom links in blogland. Dan zei ik dat ze zo hard niet moesten zijn voor zichzelf, dat alle begin moeilijk is en dat ze er geen idee van hebben hoe belachelijk mijn eerste blog was. Vanaf nu dus wel. Let alstublieft op de glitters, de leuke kleurtjes, het ‘coole’ taalgebruik (wat was dat over de huidige jeugd en hun spelling?), de ‘elfendingmeisjes-metgraveteksten’ en het overdadig gebruik van smilies. Gezien? Het kan niet anders. Ok, voeg daar dan nog de wereldsong “Bitch” (M. Brooks) aan toe, want dat hoorde je toen je op mijn blog/site/whatever kwam.

Deze is voor alle beginners, schol!

PBB5 (1)

Het enige excuus dat ik hiervoor heb is jong zijn en onbezonnen. Dat het toen anders was dan nu, ge hebt daar geen idee van. Of misschien wel en dan snapt ge mij. Het was twaalf jaar geleden en ge ziet uiteindelijk komt het wel goed.

 

Deze post maakt deel uit van #projectblogboek, als ge hier klikt kunt ge daar meer over lezen.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Anne-Frédérique Martin

  Bedankt Romina! Voel me opeens toch ietwat meer tevreden met mijn beginnende blog … alhoewel nu ik erover denk … de overdadige smileys … tsssss er is zeker nog werk aan de winkel! Alle opbouwende kritiek is welkom! grtz

  24/10/2014 at 09:58 Reply
 • Ellen

  Aha, dat steekt een hart onder de riem! Zou wel eens willen weten of je nog steeds sjeikt op K3? En of je daar dus echt mensen mee bereikte? ‘t Is alleszins hilarisch… Merci.

  24/10/2014 at 10:46 Reply
  • rominatje

   Mensen bereiken? Die vijftien man die met ingehouden adem hoopte dat niemand de telefoon opnam? Andere tijden. Je kon zelfs geen stats bekijken toen 😉 Dat “sjeiken” op K3 is eruit, tot ik terug kinderen heb waarschijnlijk.

   24/10/2014 at 15:21 Reply
 • Daphne

  Gij kunt tenminste zeggen dat je bij de eerste was, dat telt toch ook voor iets. Ook al was het met veel toeters en bellen, dat steek je maar op de uitloop van the 90’s 😉

  24/10/2014 at 11:55 Reply
 • Leave a Reply