Ik moet u nog vertellen hoe kerst was.

04/01/2015

Door ziek te zijn heb ik achterstand opgelopen die ik nu snel probeer in te halen. Deze moest er nog tussen, want voor ge het weet is ‘t seizoen voorbij, de kerstbomen verbrand en heb ik mijn kerstcadeaus nog niet getoond. Zegt nu zelf: dat kan toch niet hé? En dan moet ik u nog vertellen over #kerstruil ook. Zet u neer, pakt een koffie, ‘t is nog een paar uren verlof.

Kerstavond wordt gevierd bij mijn ouders en Kerstdag bij de ouders van het lief. Het komt geweldig goed uit voor ons en we worden langs beide kanten verwend met heerlijk eten en cadeautjes. Yes! Nieuwjaarsdag is bij ons Bobonne en Meme Norma te doen. Oudejaarsavond wordt dan weer gereserveerd voor een avond met vrienden. Had ik u al gezegd dat er lekker eten is? En cadeautjes? Altijd en overal? En dat ik daar fan van ben? Ja? Wel, ge kunt het mij niet kwalijk nemen, jong. Ge moet es zien wat ik kreeg voor de feestdagen. Keep in mind: het is een selectie van de coolste dingen. Er waren ook cadeaubons en centjes en alle soorten andere dingen. Verwend? Moi? Maybe, baby!

kerstcadeaus

Dan was er nog project #kerstruil. In een impulsieve bui stak ik dat in gang en mensen gaven zich op om deel te nemen. Ik werd daar nog enthousiaster van en moet eerlijk zijn: het gaf de kerstperiode echt iets extra’s, ziek of niet. Van nature ben ik nieuwsgierig, dus dat hele #kerstruil gebeuren was op mijn lijf geschreven. Er werden blogposts online gegooid door TitaMiss Pixie, Misssexandthecity en ook Mooi Ding deed mee. Er werden foto’s getweet en gedeeld via Instagram. Dolgelukkig maakt zoiets mij. Ikzelf bezorgde de deelnemers een paar Happy Kerstsokken, want die zijn beestig cool en mijn lezers zijn de max. Ja, gij daar. Gij. Volgend jaar organiseer ik weer een #kerstruil. Mijn eerste blogtraditie is een feit. Hoera. En merci aan de deelnemers. Jullie zijn de max’er!

#kerstruil

Nog een laatste iets. Gasten, ik kan er ook niets aan doen, het is de schuld van de kerstzot in mij. Dus een laatste ding nog: de #kerstswap. Die is enkel op Instagram en last minute besliste ik om zelf mee te doen. Daar werken ze met een doorschuifsysteem. Dus ik had echt geen idee wie mij een pakje stuurde, en zelfs toen ik dacht het te weten bleek dat ik verkeerd was. Mach1981 was het die me verwende met een pakket om van omver te vallen. Echt waar, jongens, ik was daar niet goed van. Zo veel en zo groot. Hieronder ziet ge de foto’s en dat is niet eens alles, want de zeep wordt gebruikt en het eetbare heb ik al binnengespeeld. Het was sterker dan mezelf, ge weet wel: mijn lichaam is mijn tempel.

kerstswap1

kerstswap2

 

 

 

 

 

Dat was het, wat kerst betreft. Mocht ge ook een blogpost hebben over #kerstruil en dat staat hier niet, dan stuurt ge mij een bericht of laat ge een reactie en ik fix dat met de snelheid van het licht. Mocht ge jaloers zijn en ook mee willen doen met #kerstruil, dan moet ge maar elf maanden meer wachten. Ge zult zien: dat vliegt voorbij.

Previous Post Next Post

7 Comments

 • ktrn

  Schone buit! 😉 En, OH! THE QUEEN OF FUCKING EVERYTHING!! Ik wil die ook 😀

  04/01/2015 at 13:20 Reply
  • rominatje

   Gekregeken van het lief <3

   04/01/2015 at 14:48 Reply
  • rominatje

   Zo schoon! Ongelooflijk hoeveel ik gemist heb door ziek te zijn. Merci, Tita ^^

   04/01/2015 at 14:48 Reply
 • Ann-Sophie

  Leuk! Volgend jaar wil ik zeker ook me kerstruilen! Dat die 11 maanden maar snel voorbij zijn!

  04/01/2015 at 15:31 Reply
 • AppelFien

  Zoveel boeken, in… éngels? (zou ik ook meer moeten doen…) Wat is dat roos dingske vooraan? Parfum? Coole mok!

  04/01/2015 at 17:14 Reply
  • rominatje

   Ik lees inderdaad in het Engels, omdat ik vind dat er veel verloren gaat in vertalingen. Tenzij het natuurlijk een Nederlandstalig auteur is 😉 Dat roos dingske is inderdaad parfum, gekregen van Meme Norma ^^

   04/01/2015 at 19:36 Reply

  Leave a Reply