Onbekenden die elkaar dingen geven voor kerst, daar word ik enthousiast van. #kerstruil

06/11/2014

Weet je nog in klas? Kerstcadeautjes ruilen? Hoe plezant was dat niet? Ik weet het, ik weet het. Deze avond kom ik op Instagram bij haar en ze doet van #kerstswap. Zij zelf heeft dan weer het idee gehaald bij deze madam. Waarom doen wij dat niet? Hoe cool is dat niet, gasten? Ik stel u voor: project #kerstruil

Het concept is simpel. Iedereen bezorgt mij zijn/haar adres en een inspiratiepagina. Alle adressen gaan in een pot en dan loot ik mensen uit. De persoon die jouw naam heeft ontvangt een email van mij met jouw adres en inspiratiepagina en net voor kerst ontvang jij dan een pakje van die persoon. Wat is een inspiratiepagina? Dat kan een Instagram account zijn, een webwinkel waar je van houdt, of zoals bij mij: een bord op Pinterest. Iets waardoor je ruilvriend(in) kan zien wat jouw dada/voorkeur/smaak/… draagt.

Spelregels

 • Vul onderaan de velden van het invulformulier in
 • Ik stuur je per mail de info van je ruilvriend(in) op 20 november
 • Prijs speelt geen enkele rol, aandacht geven aan een onbekende is wat telt
 • Op 15 december verstuur je het pakje (give or take a few)

Kom, doenekeer zot en vul dat hieronder in, want ‘kerst’ en ‘YOLO!’ en ‘spannend!’.

INVULFORMULIER

[contact-field label="Name" type="name" required="1"/]

 kerstruil

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Tita

  Deze blogster organiseert elk jaar een Secret Santa: http://tessvdm.wordpress.com/. Daar heb ik al 2 jaar aan meegedaan. En dat is geweldig leuk. Ik wacht af of zij het weer organiseert. En anders doe ik mee met de jouwe. Met 2 meedoen is er wat over. 😉

  06/11/2014 at 14:19 Reply
 • Kimontherun

  Super idee! I’m in!
  Moet alleen nog effe mijn wishlist publiceren :).

  09/11/2014 at 20:41 Reply
 • misssexandthecity

  Ingeschreven, topidee!!

  16/11/2014 at 19:32 Reply
 • Renilde

  En hopla! Een blogpost over jouw blogpost.
  http://www.mooiding.be/2014/11/17/wishlist/

  17/11/2014 at 21:17 Reply
 • Nele

  He verdorie, waarom zie ik dit nu pas! Ik had vorig jaar aan iets dergelijks meegedaan, maar nooit iets teruggekregen. Doe je volgend jaar nog eens, pretty please?

  21/11/2014 at 15:41 Reply
  • Romina

   Schrijf u maar nog in 🙂 De info stuur ik morgen pas door naar iedereen, dus het zal nog nipt lukken 😉

   21/11/2014 at 15:49 Reply
   • Nele

    Done! Heb er zin in!

    21/11/2014 at 19:31 Reply
 • Debbie Wauters

  ik ben benieuwd naar wie of wat ik moet sturen.. #hurryup met die info =) (geduld ik? nee, sorry, die pagina heb ik uit mijn woordenboek gescheurd 😉 )

  22/11/2014 at 13:29 Reply
 • Renilde

  En hopla, nog eens iets over de kerstruil.
  http://www.mooiding.be/2014/12/03/secret-santa/

  03/12/2014 at 10:32 Reply
 • Jeroen

  De kerstruil is bij mij een beetje in het water gevallen door omstandigheden. Ik kreeg een fijne attentie van ons Romina. (vele hartjes) Maar zelf kon ik niet echt geven wat ik in gedachten had. Toch heb ik ondertussen kunnen zien dat de persoon voor wie mijn Kerstruil bestemd was toch nog blij was met de kleine (lekkere) attentie. Soms zijn de kleine dingen nog het leukst om te geven/krijgen, niet? En is het niet de attentie die telt ipv de omvang van het pak? Bij deze nog even mijn welgemeende beste wensen voor het nieuwe jaar en hoop volgend jaar weer mee te kunnen doen met een kerstruil.

  28/12/2014 at 20:47 Reply
 • Liebster award | mooi ding

  […] te vinden die je wil nomineren? – Nele. Ze heeft mij dit jaar gi-gan-tisch verwend in de kerstruil. En ze twijfelt om te beginnen bloggen. Dus misschien bij deze? Go, […]

  04/03/2015 at 20:39 Reply
 • Leave a Reply