We pikken de draad terug op met #projectblogboek via mijn hoogtepunten.

05/03/2015

29

We zijn terug met de routine: #projectblogboek. We zitten aan tip 29, want die twee vorige tips heb ik stiekem gedaan:
Tip 27: doe mee aan een # project. #boostyourpositivity, opgelooooost.
Tip 28: vertel ons over je huisdier. Rick de Leeuw is een beest, vind ik zelf. 
Tip 29: deel je hoogtepunten van de afgelopen week.


Comedy Café∇ Woensdag

Twee minder bekende comedians, pauze, één bekende comedian. Diegene die alles aan elkaar praat is de geweldige Bas Birker. Zes keer per jaar kunt ge er gratis naartoe in CC De Herbakker en elke keer zult ge mij en het lief daar ook zien rondlopen. Die comedy is sowieso al heel plezant, maar het concept heeft echt ons hart gestolen. De klapkes voor en na de show zorgen ervoor dat dit telkens één van mijn hoogtepunten is.

moestuin ∇ Zaterdag
Het lief dat naar de AH in Oostburg gaat en terug thuis komt met een heuse moestuin. Nu zijn we hier dus aan het tuinieren op onze keukentablet. Binnen 13 dagen zouden ze moeten ontkiemen en daarna moogt ge dat verpotten. Dat is ons doel. Aan het verpot-stadium geraken. We zijn er al in geslaagd ze water te geven tot nu, dus de vooruitzichten zien er goed uit.

Mieke in Gent∇ Zondag
Het Fair Fashion Fest vond plaats in het MIAT te Gent. Het was een enorme meevaller en voor herhaling vatbaar. Een vooroordeel of drie werd van tafel geveegd terwijl een stuk of drie andere werden bevestigd. Mijn volgende post zal er één zijn waar ik de outfits toon die ik toen gekocht heb. Het duurste kreeg ik wel van het lief, eerlijk gezegd. Hoogtepunt! Die dag en dat lief.

Verloving∇ Zondag
De verloving van een koppel uit onze vriendenkring. Het was zo schoon dat ik er een blogpost over schreef om u in detail (of toch redelijk uitgebreid) te vertellen hoe romantisch en geweldig het wel niet was. Ondertussen zag ik de vriendin in kwestie terug en ik kan u zeggen dat ze op wolkskes loopt. We hebben de dag en ‘het’ moment nog eens samen overlopen en wat van ‘ooh‘ en ‘aah‘ gedaan, zoals het hoort.

 

Voila, dit zal het zowat zijn, waar ik foto’s van heb, tenminste. Niet echt overdreven veel, maar ook niet overdreven weinig. Een week waarin ge bleit van geluk is altijd een geslaagde week, vind ik zelf. Dat het geluk in kleine dingen zit wist ge al en dat daar zelden foto’s van zijn weet ge ook. Misschien ben ik nu ook een beetje te lui om die nog uit te gaan zoeken en te bewerken. Het is maar een gerucht.


De vorige tips vindt ge onder de categorie #projectblogboek.

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Prinses

  Aaaah, je herinnert me aan de stress die ik heb door die moestuindinges van de AH. Aaaarghl, ik ben er niet eens aan begonnen!

  05/03/2015 at 11:08 Reply
 • Tiny

  Die moestuinpottekes staan bij mij nog onaangeroerd op de kast. Zou dat nog goed komen?
  Zeg, en tot zondag hé! Ik zal u wel herkennen aan het wuft gewuif. 😉

  05/03/2015 at 11:36 Reply
 • Jozefien

  Bieslook is blijkbaar een aanrader voor beginners. Onze broccoli weigert echter dienst. (of zou het ermee te maken hebben dat ik dat ding twee keer omgestoten heb, en de zaadjes waarschijnlijk in de GFT-bak beland zijn?). Maar bon, dat vind ik in ieder geval niet erg, want dat begint wel met een eierpotje, maar zo’n broccoli, dat wordt een gigaboom. Geef mij dan maar die bieslookpollen.

  05/03/2015 at 12:53 Reply
 • Liebster award – nog ne keer | mooi ding

  […] ‘nieuw’ zijn, denk ik. Maar ook hier: nieuw voor mij. Dus. Dat mag ook. 4. Romina van Bigcitylife. Volgens wat ik lees op haar blog, heeft ze al een hele blogvoorgeschiedenis. Maar de herstart, dat […]

  05/03/2015 at 15:45 Reply
 • Renilde

  Ha! Zou dat hier ook passen in het blogboek-project?
  http://www.mooiding.be/2015/03/05/liebster-award-nog-ne-keer/

  05/03/2015 at 15:50 Reply
 • Falderie

  Haha echt een rage, die AH pottekes. Mijn zus is er ook aan begonnen… Benieuwd of dat veel resultaat gaat geven!

  05/03/2015 at 16:52 Reply
 • Le petit requin

  Ik heb vorig jaar in oktober voorjaarsbloembollen gekocht om in november-december te planten, zodat we in maart-april bloemetjes op ons terras zouden hebben. Alleen ben ik zo stom geweest om die aan de kant te zetten “ah ja, dat gaat hier eens een week in mijne weg staan zeker” om ze twee weken geleden terug te ontdekken. Geen idee of ik dat nu nog kan planten of beter hou voor volgend jaar, maar in alle geval: véél bewondering dus voor het kopen én meteen verzorgen van uw plantjes, ge zijt keigoed bezig gij! 🙂

  05/03/2015 at 18:58 Reply
 • appelstien

  Als ge nog van die beestige huisdieren hebt, wil ik daar ook wel over lezen!

  06/03/2015 at 10:16 Reply
 • Ellen

  Zeker tonen, die outfit. Als het iets van Mieke is, ben ik extra benieuwd.

  06/03/2015 at 13:58 Reply
  • rominatje

   De volgende #projectblogboek is één van ‘favoriete kledingstukken’, dus ik zag twee vliegen dat ik kon slaan.
   Zondag gooi ik er een blogpost tegen met mijn outfits dat ik scoorde op FFF 🙂 We gaan voor een volledig faire look ^^

   06/03/2015 at 14:01 Reply

  Leave a Reply