Mama-brein

15/07/2017

Deze avond ging ik iets eten met een vriendin. Erna moest ik nog iets afgeven bij mijn ouders. Rond middernacht reed ik door Jabbeke toen ik plots een kindje op een fiets passeerde. Dat soort zaken komt wel vaker voor daar, want het is hoogseizoen voor Het Klein Strand

Ik vertraagde wat maar reed toch door. Ondertussen voelde ik mij direct schuldig en zag ik in mijn hoofd al krantenberichten over een verwaarloosd kind op de dool. Tegen dat ik honderd meter verder aan het rond punt was nam ik het besluit terug te keren.

Hop, ik rond die rotonde en terug. Stapvoets dit keer, zodat ik dat arme dutsje kon onderscheppen en redden van eventuele verwaarlozing. Al snel kon ik het mannetje spotten en toen ik hem kruiste zag ik dat redding niet nodig was, want het was geen kindje maar een dwerg. 

Soms ben ik echt een kalle. 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Eilish

  Een zorgzame kalle dan toch πŸ™‚
  Maar nee gij, helemaal geen kalle!

  15/07/2017 at 11:19 Reply
 • pizzapartyfridaynight

  Geen idee wat een kalle is, maar in ieder geval heb jij wel het hart op de juiste plaats :-p je weet maar nooit hΓ©! πŸ™‚

  15/07/2017 at 14:30 Reply
 • Joni | HFDST 3

  Oh god, ik was al helemaal mee in het verhaal. Ik zou ook terugdraaien. Ahem. πŸ˜€

  15/07/2017 at 15:52 Reply
 • Liese

  My god zeg! Wel grappig

  16/07/2017 at 16:05 Reply
 • Lottes Anekdotes

  Hahahahahaha! Zalig πŸ˜€

  18/07/2017 at 12:01 Reply
 • Mrs Curly

  OMG, ge hebt geen idee hoe hard ik het woord ‘kalle’ al heb gemist hier in Leuven! πŸ˜€ Hier kennen ze da nie πŸ˜€
  Ik vind dat da het woord van het jaar moet worden. En moet aangepast worden naar een koosnaampje πŸ˜‰ πŸ˜€

  19/07/2017 at 14:32 Reply
 • Leave a Reply