Le vent nous portera

13/09/2017

We zijn op de terugweg van wat de meest zalige vakantie ooit was. Ons gezin had een pauze nodig en pas toen we echt in Frankrijk zaten beseften we hoeveel nood we hadden aan ons en niets anders dan ons.

Deze avond overnachten we nog in de buurt van Metz, om dan morgen de laatste kilometers te rijden. De heimwee naar gisteren, eergisteren en vorige week overvalt me nu al een beetje, dus heb ik beslist dat vakantiegevoel zo lang mogelijk te rekken. Één van de manieren om dat te gaan doen zal via blogposts zijn. De onderwerpen weet ik nog niet, maar het zal in elk geval iets te maken hebben met “vakantie”, “peuter”, en “Frankrijk”.

Eerst nog 24 uur vakantie. Nog even genieten. Luister ondertussen alvast naar de soundtrack van onze reis. Kwestie dat we allemaal in de juiste sfeer zitten.

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Katrien

  Ik kijk er naar uit. En ook, hoe goed ziet gij er niet uit?

  13/09/2017 at 19:22 Reply
 • oon

  Benieuwd!
  En die jurk, toon je die eens helemaal?

  15/09/2017 at 08:42 Reply
 • evischrijft

  Dat was ook de soundtrack van onze reis naar Normandië, ondertussen al lang geleden! Het was onze laatste onbezorgde vakantie als studenten en daarna begon het ‘echte’ werkleven. Als ik dat nummer hoor, kan ik weer even onbezorgd zijn. Benieuwd naar je blogs!

  15/09/2017 at 09:24 Reply
 • Leave a Reply