De dochter heeft Dr. Martens – Outfitpost

14/10/2017

Er zijn zo van die outfits die al in mijn hoofd zaten van voor mijn zwangerschap. Ervaring leerde mij dat ik best wachtte tot Emma oud genoeg was om bepaalde outfits aan te kopen. Een baby van drie maand is schattig met Converses, maar praktisch is dat toch niet. Dan maar geduld uitoefenen en aftellen tot de leeftijd er wel was. Vorig jaar twijfelde ik om Dr. Martens aan te kopen, maar aangezien Emma nog niet stabiel kon stappen hield ik het op eerste stappers. Nu is het eindelijk zover: een paar klassieke zwarte matte bottines. Never out of fashion, never out of style. Ik combineerde het met een al even tijdloze outfit: skinny jeans en een rood flanellen houthakkershemd.

Eerlijk gezegd was ze zelf ondersteboven van de outfit. Ze showde gewillig haar schoenen aan iedereen en zei vaak: “Oooh, mooi!”. Ze wordt meer en meer verbaal. Weet je wat het is? Ik steek ze graag in een schattige jurk met veterschoentjes, maar ze begint echt duidelijk te maken dat dat soort outfits haar niet aanstaat. Wanneer ik haar Stan Smiths, Converses of meer sportieve dingen boven haal krijg ik steevast applaus van Emma. Dat frivole en schattige is haar ding niet, vrees ik. Tenzij er katten op staan, maar daarover later meer. Ik had er geen idee van dat kinderen zo jong al een eigen smaak ontwikkelen en dat ook duidelijk maken. Die van ons kan dat goed: dingen duidelijk maken. Volgens mij het is dus niet de laatste keer dat je deze Dr. Martens zal zien passeren, want vanaf nu eist onze peuter inspraak.

 

hemd: Primark – jeans: H&M – sokken: Primark – schoenen: Dr. Martens

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Jessie

  Haha! Ik had exact dezelfde wishlist en ook hier mega fan van deze look!! Zalif hè 💖💖💖 Emma s rode hemdje is wel echt heeeeeeel mooi en cool!!

  15/10/2017 at 06:35 Reply
 • Joni | HFDST 3

  Ziet er supercool uit! Helaas heb ik zo’n dochter die wél liever kleedjes en frullekes en ….
  Ik stak ze 1x in een ruitjeshemd, ze had de hele dag een zure lip en als iemand zei “ooh mooi” keek ze ne keer ferm vies.

  15/10/2017 at 12:07 Reply
 • Eilish

  Ik heb hier ook een Dr Martens fan in huis. Het begon met een paar bordeaux bottines tweedehands (in nieuwstaat) te vinden in de kringwinkel voor €25, om daarna een paar dure zomerschoenen te bestellen. Gisteren kwamen daar nog ‘schoon bottekes’ van Steve Madden bij. Deze moeder houdt haar hart vast 🙂

  15/10/2017 at 16:06 Reply
 • Liesbeth

  🙂 Grappig, ik dacht dat bij je post over de kleedjes in Frankrijk: geniet er nog van zolang het duurt, want hier heb ik grote moeite om mijn dochter nog in een kleedje te krijgen :-), deze zomer wilde ze enkel schoortjes. Maar kijk, ‘t is bij u ook al zover. Gelukkig zijn er nog veel mooie opties over hé.

  16/10/2017 at 09:39 Reply
 • Joke

  Zalige outfit en ik ben jaloers op de slag in haar haar 😀

  20/10/2017 at 12:47 Reply
 • Leave a Reply