Rustig aan is druk genoeg

10/03/2018

Vandaag ging ik een plog doen. Een plog is een blogpost met een overzicht in foto’s van een bepaalde periode. Aan de hand van foto’s ging ik jullie tonen hoe de dag van Emma en mij er vandaag uit ziet. Ik begon deze ochtend om 6u30 met mijn eerste foto. De dochter die languit in de zetel ligt na te snoozen op haar papadeken. Het deken van mijn nachtmerries.

We maakten ons klaar om te vertrekken naar mijn ouders. Voor Emma houdt dat in dat ze zakken vol speelgoed gooit om mee te nemen. Het is zalig om haar zo enthousiast te zien. Al een geluk dat het mij niet deert dat ze er gemakkelijk een uur over doet en dat ik er later minstens even lang over doe om alles terug te zetten.

Eens onderweg luisterde ik naar een podcast terwijl Emma een powernapje deed. Je hebt er geen idee van hoeveel deugd zo’n autorit mij doet.

We kwamen toe, spraken met mijn ouders en mijn zus. Emma vertelde hoe de week was in geuren en kleuren. We zongen liedjes, ontbeten en nu zitten wij, de meisjes, samen in de zetel. Ik bedacht me dat ik om 8u30 gestopt ben met foto’s nemen en dat ik nog snel iets anders moest bedenken om vanavond te bloggen. Toen bedacht ik me. Het is weekend. Niets moet bij ons. Rustig aan is druk genoeg, ook op de blog. Soms moet dat niet meer zijn: liefde, een zetel en een hoopje vrouwen. Fijn weekend, allemaal!

Deze post maakt ook deel uit van de 40 dagen bloggen challenge. Dit is dag 22/40.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Lize

  Het belangrijkste is volgens mij dat je een fijne dag hebt gehad.

  11/03/2018 at 09:26 Reply
 • Anneke

  Die dagen dat je er niet teveel aan denkt om foto’s te nemen zijn eigenlijk de beste dagen 😉

  12/03/2018 at 12:11 Reply
 • Leave a Reply