Geweldig & Gênant 92

13/04/2018

We zijn terug! Er was 40 dagen bloggen en een rotte verkoudheid en toen viel het bloggen (heel even) stil. Om eerlijk te zijn besefte ik op zondag pas dat vrijdag gepasseerd was en toen was het al te laat, dus ja. De beestjes zijn ondertussen verslaan en ik ben deze week helemaal terug. Regelmatig bloggen doet me echt goed, dus we gaan dat aanhouden.

Geweldig

 • Mijn beste maat is jarig en als cadeau hebben we zijn lief laten overvliegen. Het staat nog op Instastories. Het was de max. Let love rule, enal!
 • Emma haar temperament is zo verwonderlijk. Ik heb me echt voorgenomen om het eens te filmen. Het lief en ik wisselen tegenwoordig nogal wat blikken uit.
 • We gingen naar het strand en dat was het beste moment van de week, tot nu toe.
 • Ik won niet één, maar twee wedstrijden op Instagram!
 • De neefjes en hoe zij omgaan met de dochter. Van ‘t schoonste dat er is.

Gênant

 • Bij mijn ouders zijn en iets gooien naar het lief. Dat niet kunnen en zien hoe het tegen de designlamp in de living botst. Een kleine hartstilstand krijgen. Na enkele tellen beseffen dat de lamp er nog steeds hangt. Een zucht slaken van verluchting.
  Dat is allemaal wreed schoon zo’n lampen, maar praktisch is dat toch niet, hé? Houdt niemand dan rekening met de minder competente werpers?
 • Uitleggen aan de dochter dat de paashaas terug weg is. Onverwachts toch nog eitjes moeten gaan zoeken. Uitleggen aan de dochter dat de paashaas nu echt wel helemaal-weg-tot-volgend-jaar is. Opnieuw onverwachts eitjes moeten gaan zoeken. Uitleggen aan de dochter dat het nu echt wel de allerlaatste keer is. Uitgelachen worden door de dochter.
  Letterlijk. “Hahahaha, mama toch, moptje!”. Is dat alleen hier of moeten jullie kinders ook zes weken na elkaar eieren gaan rapen? Serieus. We zijn begonnen op 17 maart. Morgen is de laatste keer. Nu de dochter daar nog van overtuigen.
 • Een huis verbouwen. Vragen krijgen van de aannemer. Het niet begrijpen. Voorbeelden aangewezen krijgen. Het nog niet begrijpen. Nog dichter bij het voorbeeld gaan kijken. Het nog niet zien. Nog dichter dichter bij het voorbeeld gaan kijken. Het eindelijk zien. Luidop vragen waarom dat in hemelsnaam een keuze moet zijn.
  Het ging over een stukje metaal boven een raam van een halve centimeter. Blijkbaar hebben mensen daar een mening over. Mij interesseert het niets. Ik heb hem zelf laten kiezen.
 • Naar de markt gaan met de dochter. Kippenvleugels kopen voor het lief. Aan dat kraam goesting krijgen in kip aan ‘t spit. Beseffen dat het door de geur komt en kippenburgers bestellen. Na één minuut spijt toch een kip aan ‘t spit bestellen.
  YOLO, zegiku. En die kippenburgers kunt ge invriezen.
 • De link van Vente Exclusive doorsturen naar uw zus omdat ge dan zelf 10 euro korting krijgt. Haar ervan overtuigen hoe praktisch dat is. Onverwachts een cadeautje moeten kopen voor haar en meteen die app op haar telefoon installeren. Alles uitgebreid tonen en een bestelling uitvoeren. Na het betalen beseffen dat ge de ‘vriendenlink’ (voor korting) niet gebruikte. Een beetje vloeken op uw eigen.
  Eens iemand lid is en besteld heeft kan je die korting nooit meer vragen. Ik heb dus alles gedaan (en meer) om Vente Exclusive een nieuwe klant te bezorgen en ben mijn eigen beloning mislopen door mijn eigen schuld. Applausje voor mezelf!

Mocht je compassie hebben: dit is de link waarmee je je kan registeren op Vente Exclusive. Eens je je registreert en iets koopt krijg ik 10 euro korting. Het is een vaste bron voor Emma’s garderobe, en slaapkamer, en badkamer,… En dan ga ik nu een t-shirt kopen met #influencer erop.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Moederschip

  Hahaha die bouwkeuzes, zo herkenbaar. Echt vreselijk welke beslissingen je daarin allemaal moet maken. Hoeveel soorten deurklinken kunnen er op één wereld bestaan, dat soort dingen…

  14/04/2018 at 10:40 Reply
 • Annelies

  Geweldige rubriek! Ik lees je blog nog niet zolang maar ben fan! Kinderen die vriendjes zijn, da’s idd echt mooi om bezig te zien! Dat van op de markt en niet weten wat kiezen en dan tig keer je beslissing veranderen, herkenbaar… En grappig!

  14/04/2018 at 11:14 Reply
 • irene

  Haha die paashaas toch, en maar blijven gaan!

  15/04/2018 at 11:54 Reply
 • Goofball

  een lief laten overvliegen…ik wil u ook als vriendin!

  bij ons was het eitjesrapen gelukkig beperkt tot de Paasdag zelf (op 2 locaties) en school er net voor.

  17/04/2018 at 12:58 Reply
 • Zeg.maar.Babs

  Nog vlug bestellen op zalando omdat uw kortingsbon van 10 euro vervalt en beseffen dat hij ongebruikt in de lade bleef liggen. Yep. Elk zijn webshopbloopers 😉

  20/04/2018 at 06:14 Reply
 • Leave a Reply