Een peuter met lange rok is ontzettend schattig

23/04/2018

Al sinds een paar weken stonden deze foto’s op mijn fototoestel. Het kwam er maar niet van om ze in een outfitpost te gieten, maar kijk: vandaag is de dag dan toch gekomen. Deze outfit dateert van het tweede weekend van april, ook wel gekend als het eerste zon-en-zonder-jas-weekend. Het was toen de derde (vierde?) en voorlaatste keer dat de paashaas langskwam, deze keer bij haar Tantie en Parrain. De stoerste neefjes uit het Meetjesland hielpen de dochter met zoeken en namen haar daarna op sleeptouw naar het circus. Qua outfit koos ik voor een lange rok van Numero 74 die ik kocht bij Kids on the Docks in Antwerpen. Eén van de favoriete merken hier. Haar T-shirt is een basic van de H&M (3 voor de prijs van 2) en haar cardigan is van Le Big. Geen mens die weet waar ik die nog kocht. Qua accessoires draagt ze een zonnebril van Flying Tiger, een haarstrik van Veritas en aan haar voeten heeft ze zwarte Converses. We waren toen al volledig klaar voor die eerste zonnestralen en zijn dat na de zomerse temperaturen van afgelopen weekend nog meer. Kom maar op, lente!

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Sanne Platteau

  Hoe schattig is dat! En ze kon er precies nog goed paaseitjes mee rapen ook 🙂

  24/04/2018 at 05:50 Reply
  • rominatje

   Yep! Lukte perfect 🙂

   24/04/2018 at 15:16 Reply
 • Jozefien

  Dat ik die outfit wel wil overkopen!
  👌

  24/04/2018 at 06:19 Reply
 • Joni | HFDST 3

  Zo leuk! Mado heeft zo een lang kleed. #smelt

  24/04/2018 at 20:10 Reply
 • Leave a Reply