Meer over mij

Jij
Met toetsen aan de vingers stel ik mezelf aan jou voor: de lezer. Jij prachtige mens. Dat je hier bent wil al veel zeggen. Of het is saai op uw werk. Hoedanook: welkom.

Ik
Over mij dus: Romina, van het bouwjaar ’84 en West-Vlaams. De oudste dochter uit een gezin van vier kinderen en baasspeler avant la lettre. Nu is dat al netjes bijgeschaafd van baasspeler tot manager. Tien jaar lang was ik storemanager voor verschillende kledingketens. Tegenwoordig zoek ik mijn weg uit de retail en dat is nogal een tocht.

Wij
Eerst was er het lief en toen kregen we bloemkolen. Uit die bloemkolen kwam een geweldig schoon meisje: Emma. Je begrijpt natuurlijk onmiddellijk dat zij zonder enige twijfel het mooiste meisje van de hele wereld is en nu al kans maakt op een plaats bij om het even welke universiteit. Zo’n slimme, zeg! Bij een dochter en een lief hoort natuurlijk een huis. We kochten een schamel krot in het Meetjesland en starten dit jaar met de verbouwingen.

Dat wordt interessant. Jarenlang een meisje uit ‘t stad geweest. Zowat elke stad in Vlaanderen en Brussel. Overal en altijd een Starbucks en consorten dicht bij mij. Lawaai, dat ook. Nu zit ik in een dorp met meer koeien dan inwoners per vierkante meter. Hoe dat gaat meevallen? Dat gaan wij samen uitvinden. Eén ding spreken we af: moest ik ooit een 4×4 kopen voor “het gemak” is het Game Over.

Blog
Op deze blog (en eventueel Instagram) werkte ik onder andere samen met Pampers, Eva Mouton en Stad Oostende. Je zag stukken van mij verschijnen in PsychologiesFemma, Nieuwsblad Magazine en links en rechts stonden er wel al eens een paar woorden elders in de pers. Ook stampte ik samen met vier andere vrouwen  #wijoverdrijvenniet uit de grond. Als je mij en mijn blogue zo cool vindt (ik kan u dat niet kwalijk nemen) dat je ook wil samenwerken kan je mij mailen op info@bigcitylife.be.

Voor een babbeltje, een koffie of een foto van mij die schoon zal staan op uw schouw:
ContactFacebookInstagramTwitter, Pinterest. Er is nog Bloglovin ook, zeg!

Even dit nog, om het echt en officieel te maken: Alles wat hier staat is van Romina. Je mag daar niets van gebruiken, van de hele www.bigcitylife.be niet, zonder dat Romina u daar toestemming voor geeft.

 

01/09/2014
Share: