Meer over mij

Jij
Met toetsen aan de vingers stel ik mezelf aan jou voor: de lezer. Jij prachtige mens. Dat je hier bent wil al veel zeggen. Of het is saai op uw werk. Hoedanook: welkom.

Ik
Over mij dus: Romina, van het bouwjaar ’84 en West-Vlaams. De oudste dochter uit een gezin van vier kinderen en baasspeler avant la lettre. Nu is dat al netjes bijgeschaafd van baasspeler tot manager. Tien jaar lang was ik storemanager voor verschillende kledingketens. Verder was ik ook opening manager en nog andere dingen die uit Engelse woorden bestaan.

Wij
Eerst was er het lief en toen kregen we bloemkolen. Uit die bloemkolen kwam een geweldig schoon meisje: Emma. In het Meetjesland komen de kinders daar uit, echt waar. Je begrijpt natuurlijk ook onmiddellijk dat zij zonder enige twijfel het mooiste meisje van de hele wereld is en nu al kans maakt op een plaats bij om het even welke universiteit. Zo’n slimme, zeg! Bij een dochter en een lief hoort natuurlijk een huis. We kochten een schamel krot in #9980 en starten dit jaar met de verbouwingen.

Dat wordt interessant. Jarenlang een meisje uit ‘t stad geweest. Zowat elke stad in Vlaanderen en Brussel. Overal en altijd een Hema en consorten dicht bij mij. Lawaai, dat ook. Nu zit ik in een dorp met meer koeien dan inwoners per vierkante meter. Hoe dat gaat meevallen? Dat gaan wij samen uitvinden. Eén ding spreken we af: moest ik ooit een 4×4 kopen voor “het gemak” is het Game Over.

In de twee jaar die ik hier vertoef op tinternet heb ik al samengewerkt met Jules DestrooperDanone, Aerosleep, Fairplace en anderen. Je zag stukken van mij verschijnen in PsychologiesFemma en links en rechts stonden er wel al eens een paar woorden in de pers. Ook stampte ik samen met vier andere vrouwen  #wijoverdrijvenniet uit de grond. Als je mij en mijn blogue zo cool vindt (ik kan u dat niet kwalijk nemen) dat je ook wil samenwerken kan je mij mailen op info@bigcitylife.be. Indien gewenst geef ik je zelfs een Mediakit. Voorzien op alles, zo ben ik.

Voor een babbeltje, een koffie of een foto van mij die schoon zal staan op uw schouw:
ContactFacebookInstagramTwitter, Pinterest. Er is nog Bloglovin ook, zeg!

Even dit nog, om het echt en officieel te maken: Alles wat hier staat is van Romina. Je mag daar niets van gebruiken, van de hele www.bigcitylife.be niet, zonder dat Romina u daar toestemming voor geeft.

 

01/09/2014
Share: