Geweldig & Gênant 46

01/09/2015

Geweldig & GênantNipt op tijd, zeg. Nog altijd last van de lage bloeddruk, dus we gaan daar morgen eens over praten met mevrouw de gynaecoloog, zodat we samen een oplossing kunnen vinden. We moeten daar eerlijk in zijn, ik kan blijven rusten en neuten en puffen, maar dat gaat het er niet beter op maken. Een mens moet nog leven ook en vanalles regelen. Ondertussen blijft de agenda zo leeg mogelijk en hou ik mij kalm. Ons Frankie trekt zich er gelukkig allemaal niets van aan en stampt erop los. Ook mijn hersenen blijft ze gretig leegtappen.

Zwangerschapsdementie, supporting women since forever.

 

Geweldig

 • Hebt gij de voetbal gezien? 7 – 1 tegen Standard. Ik was zo content dat ik mezelf bijna mijn eigen zondag heb gegeven!
 • Mijn beste maat is stagiair advocaat.
 • Ik heb een paar camel herfstlaarsjes gevonden waar mijn zonder-enkels-voeten in passen.
 • Het lief is nog altijd het meest begripvolle lief ooit, zelfs in tijden van onverwachts drama.
 • Morgen is ‘t fotoshoot met Frankie en daarna gaan we kijken voor de geboortesuikers.

Gênant

 • Wakker worden en onmiddelijk Frankie voelen stampen. Meteen voelen dat ze veel hoger stampt dan normaal en blij verkondigen aan het lief dat ze zekerst wel veel gegroeid is. Dat verkondigen aan een vriendin. Die vriendin dat vol begrip zegt: “of misschien is ze gedraaid” en uw eigen frank zo hard horen vallen dat ge ervan verschiet. Wat schaamrood en smakelijk gelach ten huize #9980, niets nieuw meer tegenwoordig. Kudos ook voor de vriendin die zo lief en begripvol is. Hahaha, hoe kom ik erbij? Precies of ik ben zwanger van de GVR, over nacht gegroeid.
 • Aan een parkingbalustrade staan met een abonnementskaart. Die zwaaien voor de sensor en geen reactie krijgen. Uit uw raam gaan hangen en het ding tegen de sensor heen en weer duwen. Weer geen reactie krijgen. Uitstappen, zuchten, de kaart tegen de sensor kwakken en zien dat de balustrade gewoon open staat. Terug instappen en verder rijden. Wat is het nut van een betalende parking als ge ‘t spel open laat staan? Wie is er dan dom, he? He? Hééé? Juist ja.
 • “We doen een soepbar? Schat, wat peinst ge van een winter wonderland met warme choco? Misschien moeten we gewoon een aperitief en een forfait doen? IK VAL NOG LIEVER DOOD DAN SANDWICHES TE GEVEN! Kijk, op Pinterest, dat is ook wel wijs hé, zo’n soort dessertbar, maar dan hip? We kunnen ook een deel bij uw ouders en een deel bij de mijne doen en zo het probleem oplossen van de afstand? DRIEDUUSD EURO VOOR DE HUUR VAN EEN ZAAL? Een foodtruck is dat niet iets voor ons? Verschillende groepen mensen in ploegen laten komen, op ons eigen tempo, misschien zo dan? Kunnen we het maken van niets te doen? Oh! Een winterbarbecue?” – Ik, de laatste 2 dagen. We zijn er duidelijk nog niet uit. 
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Annelore_compleetgeluk

  :-D. Meer reactie dan dat kan ik daar niet op geven. Geniet van de fotoshop vandaag en hopelijk komt de gynaecoloog met dé oplossing die lage bloeddruk!

  02/09/2015 at 07:04 Reply
 • Liese

  De babyborrelkwestie….dat vond ik ook een moeilijke!

  02/09/2015 at 09:43 Reply
 • Ellen

  Nu valt het mij pas op: dat jullie dochter de werknaam Frankie krijgt, is misschien wel omdat jouw frank zo vaak moet vallen! Ha.

  02/09/2015 at 09:45 Reply
  • Romina

   Hahaha. Zalig gevonden.

   03/09/2015 at 00:26 Reply
 • A_nnick.

  Haaa, een smile van mijne ene tot mijn andere oor. Waarvoor dank, Romina. Ja, nee, eigenlijk ist all credits to Frankie. Waarvoor dank, Frankie.
  En ja, babyborreltoestanden… Wij opteerden wel voor sandwiches en pistolets en stokbrood en beleg en van die dingen, maar dan in buffetvorm. Was (bijna) iedereen content. 🙂

  02/09/2015 at 11:24 Reply
 • Stephanie

  Ik wens je veel sterkte met de keuze van die babyborrel. Dat zijn dingen die misschien nog honderd keer ingewikkelder zijn dan het kiezen van een naam voor de baby. Zwanger zijn van de GVR heeft trouwens toch ook een groot schattigheidsgehalte? Ik zou dan wel eerder voor Frank gaan, kwestie van de naam te laten meegroeien met het kind. 😉

  PS: veel sterkte ook aan uwen beste maat. Laat die eerste klanten maar toestromen & de stress van conclusietermijnen & rechtbankengekoers beginnen! 😀

  02/09/2015 at 12:42 Reply
 • K.To

  Voor de babyborrel hebben we alles opgesplitst, vanwege de locaties.
  Een deel in W-Vlaanderen, een deel in Lier, een deel bij ons thuis,…
  Iedereen vond dat eigenlijk super omdat we zo toch met iedereen wat hebben kunnen babbelen én niemand moest echt ver rijden. En als uw (schoon)ouders dan hun huis als place-to-be openstellen in dat helemaal super voor ons (budget) ook natuurlijk!

  02/09/2015 at 19:51 Reply
 • Laura

  Een te lage bloeddruk is niet zo leuk, maar ook niet gevaarlijk of houdt geen risico in, dus geen zorgen! Ik denk wel niet dat je daar iets aan kan doen…

  02/09/2015 at 22:27 Reply
 • Marie

  Wij deden een keer een babyborrel en ik vond dat vreselijk eigenlijk. Dat was duur, veel werk en ik had voor niemand tijd.

  08/09/2015 at 21:08 Reply
 • prinses op de kikkererwt

  Jullie nemen het allemaal nogal groots op, meid. Doe kalmkes aan. Hier geen grootse babyborrels, geboortelijsten en om de doopsuiker ben ik de laatste week gewaggeld, en ik heb die zitten vullen met de baby naast mij omdat ik lekker thuis was en amper bezoek liet komen.

  13/09/2015 at 20:34 Reply
 • Leave a Reply