Gratis download: mijlpaal kaarten voor je zwangerschap I

17/09/2015

Milestones Gratis

Links en rechts zag je al eens een foto passeren van mij terwijl ik een kaart vast heb waarop stond hoe ver ik ben en dergelijke. Er zijn verschillende versies van dat soort kaarten te koop, zowat overal ondertussen. Toen we de lijst gingen kiezen wezen ze ons op het bestaan ervan en zelfs de Hema heeft een versie. Allemaal goed en wel, was het niet dat ik een moeilijk mens ben en dus elke versie lelijk vind. In de eerste week van mijn zwangerschap heb ik overal gezocht achter kaarten die ik leuk vond, maar tevergeefs. Wreed frustrerend, zoiets. Wat doet een kersverse zwangere vrouw zoals ik dan? Die houdt zich twee dagen bezig met het zelf maken van zo’n kaarten. Het lief was onder de indruk en ik vooral content dat het eerste ‘obstakel van mijn zwangerschap’ (hahaha) overwonnen was. Ondertussen besef ik meer en meer hoe praktisch het is, want ik heb de digitale versie op mijn gsm staan en dus altijd en overal bij zonder vrees voor gekreukt papier. Wreed handig als uw kind begint vol overtuiging begint te stampen in het vliegtuig of op de luchthaven, bijvoorbeeld.

8 weken
Links en rechts werd mij gevraagd waar ik die kaarten gekocht had of welke app ik gebruikte voor die ‘milestone kaarten© op mijn foto’s. Aangezien er precies wat interesse is heb ik besloten ze hier downloadbaar te maken in drie reeksen. Deze week is er reeks één (die met de weken zwangerschap), volgende week volgt een tweede reeks en de week erop de laatste reeks. Het kost u allemaaal geen enkele cent. Ja, het is dus volledig gratis en vandevoorniets. Zwanger zijn en al wat errond draait is al vermoeiend en duur genoeg, laat dit nu maar eens makkelijk zijn. Gewoon hieronder klikken op ‘download’ en de eerste reeks mijlpaal kaarten zijn van u. Alstublieft.

 

Het resultaat moogt ge altijd showen, dus tag me op Instagram (@bigcitylifeblog) of e-mail je foto, alsjeblieft! Hashtag curieus.

 

Previous Post Next Post

3 Comments

 • gerhildemaakt

  Wat een geweldige oplossing! En zo tof dat je ze hier aanbiedt.

  17/09/2015 at 08:27 Reply
 • De dienstmededeling | Groene pumps

  […] ik gewoon die keicoole milestonekaarten van Romina gaan gebruiken seg […]

  21/09/2015 at 12:48 Reply
 • Kelly

  Hoi! Erg leuk deze mijlpaal kaarten 🙂 Nog een vraagje: welke lettertypes gebruik je eigenlijk voor de getallen? We willen graag elke week een foto nemen met deze mijlpaal kaarten. Bedankt voor het antwoord.

  23/10/2015 at 15:56 Reply
 • Leave a Reply