Gratis download: mijlpaal kaarten voor je zwangerschap II

24/09/2015

Zevenenvijftig (57!) keer werden de vorige mijlpaalkaarten al gedownload. Een teken dat er wel enkele mensen zijn die ze schoon vinden. Dat flatteert wel, eerlijk gezegd, want ik ben geen designer of zoiets. Merci!

Kim smeet een link op haar blog naar deze downloads en vertelde tegelijkertijd dat ze nog eens mama wordt. Het is besmettelijk y’all, dat zwanger zijn. Samen zwangeren, ik vind dat precies nog wel plezant ook. Onder deze blogpost kan je reeks twee van de mijlpaal kaarten downloaden. Acht stuks, waarvan je twee voorbeelden ziet hieronder. Veel plezier ermee!

Milestones, Zwanger, Zelf gemaakt Milestones Zwanger

Het resultaat moogt ge altijd showen, dus tag me op Instagram (@bigcitylifeblog) of e-mail je foto, alsjeblieft! Hashtag curieus.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Kruimel

  Ze zijn schoon, je kaarten. (Jammer dat dat gedeelte van het moederschap al weer een jaar of zeven achter me ligt en we geen intenties hebben om een derde op de wereld te zetten.)

  24/09/2015 at 11:24 Reply
 • gerhildemaakt

  Leuk dat dat zo goed loopt! Het is dan ook een goed aanbod. Ik ben ook wel curieus naar foto’s met jouw mijlpaalkaarten eigenlijk.

  24/09/2015 at 12:32 Reply
 • Leave a Reply