Waarom Emma op Aerosleep slaapt

10/03/2016

Toen ik in het eerste trimester van mijn zwangerschap zat gaf iemand mij de tip om zeker Aerosleep-producten aan te kopen. “Het is simpel, die producten doen wat ze zeggen”, zo redeneerde ze, en wanneer dat soort zin uit de mond van een vriendin komt, dan heb je mijn interesse. Onze goede vriend Google wist mij al veel te vertellen over hun producten en bovendien werden ze verkocht in de winkel waar mijn geboortelijst ligt. Na hun producten gezien te hebben in de winkel werd ik zo enthousiast dat ik besloot om Aerosleep te mailen. Ze reageerden enthousiast en stuurden mij een Safe Pack op met daarin een matras en matrasbeschermer.

Waarom werd ik zo enthousiast? Om te beginnen hebben ze op hun website een groot deel dat gaat over de preventie van wiegendood. Ze geven correcte, concrete informatie en doen dit met bronvermelding. Ze geven tips ter preventie en leggen het belang uit van de slaapomgeving. Zoiets doen ze volgens mij omdat ze echt begaan zijn met hun vak. Mensen die begaan zijn met hun vak zijn er van de goede soort. Die hebben een missie met als waarden innoverend – vernieuwend – medisch bewustijn – integriteit – verantwoordelijk.

Het unieke van hun product zit hem in de gepatenteerde honingraat structuur. Je baby ligt op een matras met matrasbeschermer en hoeslaken en wanneer het gezichtje naar beneden gericht op de matras ligt kan het kind toch ademen. De matras is stevig en past goed in het bed of de wieg (er is amper speling, mits de correcte maat, natuurlijk). De matrasbeschermer is luchtdoorlatend, houdt bacteriën tegen en beschermt tegen vocht. Hun hoeslakens zijn zacht en ademend. Niet onbelangrijk: ze kunnen gewassen worden op 60°C en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ondertussen kan ik ook plechtig verklaren dat ze niet veranderen in de was, ook niet na heel veel ik-heb-een-pasgeborene wasjes. Bij Aerosleep gebruiken ze dus duurzame materialen, vrij van chemicaliën en schadelijke stoffen.

Structuur van de Aerosleep matrasbeschermers

Structuur van de Aerosleep matrasbeschermers

Ik ben misschien ook zelf met mijn gezicht op het geheel gaan liggen om te testen of je kan blijven ademen. Aangezien ik dit hier zit te typen kan je mij geloven: wat ze zeggen klopt. Op mijn Instagram is er trouwens meer dan één mama die dat bevestigt. Wij moeders, allemaal enthousiast over een matras en wat lakens. Je zou ons eens bezig moeten horen over wasmethodes. Dan zijn we helemaal niet meer te houden.

 

Aerosleep

Samenwerkingen gebeuren hier niet zomaar, die zijn wel overwogen en goed doordacht. Over zaken als wiegendood zou ik (of all people) jullie geen blaasjes wijsmaken en zij ook niet. De dochter heeft enkel hoeslakens van hun merk en een Aerosleep matras plus matrasbeschermer voor ieder bed waar ze in slaapt. Geloof me vrij: this is the kind of stuff die ge wilt voor uw kind.

Bron & Aerosleep verkooppunten vind je hier.

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Liese

  ik heb er ook zo één (twee eigenlijk), en die wassen en drogen heel vlot vind ik

  10/03/2016 at 09:21 Reply
 • tifosanele

  Volledig mee eens. Altijd gebruikt voor de dochters en heel tevreden over!

  10/03/2016 at 09:30 Reply
 • Paradisio (@myparadisio)

  Mooi om te zien met hoeveel enthousiasme je schrijft over een fantastisch product als dit Aerosleep matrasje, Romina!
  Misschien interessant voor de (toekomstige) mama’s die je dankzij jouw bericht hebt weten te overtuigen: bij aankoop van een Aerosleep Sleep Pack Evolution geven we er nu tijdelijk gratis een Aerosleep hoeslakentje bovenop! Alle info omtrent deze actie -> http://prds.io/as16bclc

  10/03/2016 at 10:34 Reply
 • Elien

  Hier ook héél content van! 🙂

  10/03/2016 at 11:13 Reply
 • AppelFien

  Spijtig dat ik geen baby’tjes meer heb, want je bent heel overtuigend! 😉

  10/03/2016 at 20:45 Reply
  • rominatje

   Wat een compliment 😄 Het is ook oprecht ^^

   10/03/2016 at 20:52 Reply
 • leen

  Idd goede kwaliteit! Hier hebben we alles al bijna vier jaar in gebruik en die twee hoeslakentjes zijn nog in prima staat!

  10/03/2016 at 22:27 Reply
 • Kim

  Ook Hier Aerosleep. Wel alleen de matrasbeschermer + -hoes. De matras zelf hebben we doorgegeven omdat die veel vals alarm bleek te geven bij onze Angelcare (blijkbaar een gekend probleem waar ze diplomatisch over gezwegen hebben toen we onze geboortelijst gingen leggen). Met zo’n bakje als het jouwe heb je dat probleem natuurlijk niet 🙂
  Ook heel tevreden van trouwens!

  11/03/2016 at 08:49 Reply
 • Lien

  Ik wil nog wel iets toevoegen, want ook los van het wiegendood-argument vind ik aerosleep een super aankoop: dat luchtdoorlatende betekent ook: zweetproof. Misschien met een minibaby nog niet heel relevant, maar mijn peuters konden kletsnat met hun haartjes tegen hun hoofd geplakt wakker worden als ze eens op een ‘gewone’ (lees vaak half plastieken) matrasbeschermer en lakentje sliepen. Daarom alleen al ben ik fan van de matrasbeschermer van aerosleep (matras hebben we niet en wij wisselen het ‘echte’ aerosleep lakentje intussen wel steeds vaker af met gewone lakentjes).

  11/03/2016 at 11:19 Reply
 • Brabbeltjes

  Hier enkel in het park Aerosleep. Is nu het vijfde kindje dat er gebruik van maakt, en nog geen sporen van slijtage, kan toch al tellen.
  Matrasjes kunnen spijtig genoeg niet op maat gemaakt worden, waardoor die niet passen in ons bedje (oud erfstuk met een hele geschiedenis). Kleine tip voor de producenten?

  16/03/2016 at 12:04 Reply
 • fiekefatjerietjes

  Ik leer elke dag bij! Via vrienden kunnen we een bedje lenen (hun kindjes zijn ondertussen 7 en 9), maar we wouden zelf een nieuw matrasje aankopen. Nu weet ik dus wat er op de lijst moet komen, merci voor alle tips hier!

  18/03/2016 at 08:20 Reply
 • Sara mens

  Ik gebruik het al van de geboorte van mijn zoontje en ben blij dat ik het heb heel te vrede van

  23/03/2016 at 11:06 Reply
 • Leave a Reply