We doen van #projectblogboek

05/10/2014

BlogbloekDus, ik had jullie al verteld dat Kelly de Jennifer Lawrence van de blogwereld in België is (we blijven wachten op de gelekte foto’s). Er is nog zo’n topwijf in de blogwereld: Ilse. Ilse woont in Kerygma-land en als je daar naartoe gaat lees je: “Alles van waarde is weerloos”. Van alle woorden en zinnen die bestaan koos ze net die ene. Ik ben nooit meer gestopt met het bezoeken van dat land. Het is daar schoon.

Ilse gooide een post online met een project. Een project. Jaja, lees het nog een keer: een project. Daar ben ik nu eens zot van. Je kan dingen alleen doen en dat is goed, maar je kan ook dingen in een groep doen, met ander volk erbij en dat is goeder. Het zal u dus niet verbazen dat ik mij smijt in dit project. Hoe het werkt? Ik zal het u zeggen. Komt wat dichterbij.

Kelly haar Blogboek staat vol tips in leuke lijstjes. Die lijsten hebben vijftien tips per pagina. In totaal zijn er 120 tips en wij gaan die allemaal afvinken. Ik hoop het te doen aan een tempo van twee per week en zal dus ongeveer klaar zijn tegen december 2015. Jupla, dedication. Ilse zal dat ook doen, Michel ook en als ge bij Ilse in de reacties kijkt, of op de Facebookpagina van Tales from the Crib, vind je nog meer volk die mee ‘projectje’ speelt met ons, zoals Tiny.

Weet ge, ik heb betaald voor dat boek. Met veel plezier. Het had van mij het dubbele mogen kosten, want wat erin staat is echt waardevol. Waardevol als in: goeie tips om u te amuseren met bloggen en om u te blijven amuseren. Het inspireert. En er zijn zot veel leuke prentjes, dat ook. Volg dat #projectblogboek hier en daar en overal, laat ons doen en we zullen u overtuigen. Zonder het blogboek zal uw bibliotheek nooit volledig zijn. En uw leven ook niet.

15 ideeen

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Tiny

  Merci voor de link en ‘t is allemaal waar wat je zegt. Ergens las ik een blog waarin recentelijk stond “…geen inspiratie, sorry mensen…” of zoiets. Die moet het blogboek lezen hé. Hoe simpel kan het bloggen zijn. 🙂

  06/10/2014 at 07:36 Reply
 • Jeroen

  Lijkt me tof idee om de tips om te zetten in de praktijk. Ik ga dus ook meedoen

  06/10/2014 at 09:57 Reply
  • rominatje

   Hoera!

   06/10/2014 at 12:53 Reply
 • Kathleen

  Een van mijn doelstelling voor dit jaar was “geen nieuwe projectjes beginnen”. Dus geen 100 days of happiness en toestanden. Maar dit… Dit doet het toch een beetje kriebelen omdat ik zelf al met de gedachte aan het spelen was om die lijstjes af te gaan. Dus dit… Dit doet mij twijfelen aan mijn doelstellingen.

  06/10/2014 at 11:02 Reply
 • rominatje

  Komaan Kathleen, doe gewoon mee. We zien wel waar we uitkomen 😉 En het zijn plezante tips, dat helpt.

  06/10/2014 at 12:52 Reply
 • Eilish

  Ik ben dankzij Kelly hier langs gekomen. Zelf ben ik nog bezig in het boek, maar ben ook kandidaat om van project te gaan doen.

  12/10/2014 at 18:00 Reply
 • Leave a Reply