Een mooie outfit is pas af met de juiste nagellak. #projectblogboek – Tip 8

02/11/2014

8bewerkt

Eerst gaan we iets afspreken: dit is geen beautyblog en dat zal het ook nooit worden. Waarom niet? Omdat ik mode geweldig, fantastisch en enorm fascinerend vind, en tegelijkertijd ook ridicuul. Het is een kunstvorm voor mij, iets wat ik op de voet volg. Daardoor droom ik soms al eens van een Chanel 2.55, terwijl ik ‘iets tussen de 1500 en 4300 euro’ belachelijk duur vind voor een sjakos. Ik kan het dan ook niet over mijn hart krijgen om van “OMG Chanel <3, Cartier, wowwowow must have!!” te doen. Keep that in mind and carry on.

Hoe belachelijk duur is een deftige nagellak niet? 9.99 euro voor een Essie en 13.95 voor Opi. Wow gasten. Op zich valt dat mee, maar als ge al eens graag afwisselt, gelijk ik, dan kan dat een wreed dure affaire worden. Ik nam dat erbij, liever tien euro of meer, dan brol die na een halve dag marginaal uitslaat. Toen ik naar een trouw moest was ik op zoek naar één bepaalde Essie, dus hoppa naar het Kruidvat. Daar bleken ze die niet te hebben dus raakte ik in ademnood. Een perfecte outfit zonder de juiste nagellak, een mens zou voor minder bleiten. Ze hadden hetzelfde soort kleur van een ander, goedkoop merk. De enige optie die ze daar hadden, dus kocht ik het. 1.69 euro, groot zou mijn verlies niet zijn en ‘t was maar voor één avond.

Nagellak flesjes breed

Over dat goedkoop merk gaat deze post. Na het gebruiken ervan viel ik pal achterover. De kwaliteit is enorm goed, het flesje heeft een sluitsysteem, het borsteltje is handig, ze hebben duusd kleuren en soorten, het droogt mooi en ook razendsnel en het kost EEN EURO NEGENENZESTIG. Not even kidding. Hieronder zult ge zotte foto’s zien en dan zeggen: “Mohow zeg! Das echt waar.”. ‘t Is niekske jong, graag gedaan.
….

speciaal slotje        BORSTELTJE

Hieronder zie je de flesjes die ik gekocht heb. Of ik die speciaal gekocht heb voor deze blogpost? Misschien. Toeternietoe. Ter zake: wat je ziet zijn volgende soorten. (van links naar rechts):
Sparke & Sand Effect | Satin | gewone | Matt | gewone | Suede.
Normaal lach ik met die labels en soorten, “als het maar verkoopt”, en toch, bij dit product klopt het. Matt is bijvoorbeeld echt mat, maar daardoor niet meer fragiel. Soit, ik weet dat de foto’s klein zijn, maar ge krijgt toch een idee hé? Dat is ‘t voornaamste.

PhotoGrid_1414538764338
Als ik u nu nog niet overtuigd heb weet ik het ook niet meer. Wat ik wel weet is dat zo’n blogbost VEEL tijd in beslag neemt. Lakjes op, lakjes af, foto’s nemen, yadiyada. Nog een reden waarom ik geen beautyblogger zal worden: luiheid. Wat ik ook nog weet is dat zo’n flesje één euro negenenzestig kost. Had ik al gezegd dat ge die dingen kunt kopen bij ‘t Kruidvat? Ik weet het niet meer. Hoedanook: het is daar dus te doen. GA EN BEVOORRAAD UZELF.

close up nagellak

 

#projectblogboek vind je hier en het blogboek vind je daar.

 

 

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Eilish

  Al staat de kast hier al vol met pottekes (meestal van de dochters) ik ga me die geweldige lak ook aanschaffen !

  02/11/2014 at 19:33 Reply
  • rominatje

   Ze hebben veel keuze. Succes bij het kiezen 😉

   03/11/2014 at 22:04 Reply
 • Tiny

  Lang leve ‘t Kruidvat. Ah en nog een tip van mij: bewaar je nagellak in de koelkast, zo droogt ie nog 10 keer rapper.
  En een vraag: welke remover gebruik je? Want ik kan daar enorm mottig van worden als je daar op moet staan wrijven gelijk de beesten.

  03/11/2014 at 15:07 Reply
  • rominatje

   Gewone van het Kruidvat huismerk, wel zonder aceton. Als het moeilijk afgaat (bv glitters) dan maak ik een stukje keukenpapier nat met dissolvant en laat ik dat een halve minuut op de nagel liggen. Het verwijderen gaat dan veel vlotter.

   03/11/2014 at 15:25 Reply
 • Ingstje

  Mooie post, je staat met alle kleurtjes goed en ziet er idd een goeie koop uit ! Mijn nagels zijn te kort maar als ik ooit eens stop met nagelbijten weet ik in elk geval nu waar naartoe.

  03/11/2014 at 15:59 Reply
 • Ellen

  Meen je dat, koop jij telkens bij je kleren het juiste kleurtje? Wow. Al mijn respect. Ik ben al blij als ik mijn teennagels op tijd bijlak wanneer het begint af te bladderen. En ik weet het: bijlakken op zich is al not done.

  04/11/2014 at 17:40 Reply
 • miss pixie

  Ik heb heel lang geen nagellak gedragen omdat mijn nagels dat afstoten. Serieus: ze lakken vlak voor een feestje en daar toekomen en den helft al afgebladerd 🙁
  Voor naar een trouw te gaan kocht ik me ook zo een goedkoop flesje gelijk diene van u (ook omdat ze enkel van dat merk het juiste kleur hadde) en wonder boven wonder: dat heeft 4 dagen geduurd voor diene begon af te bladeren! Dus woohoo voor de goedkope nagellak van het kruidvat die ze in duzend kleurkes hebben ^^

  08/11/2014 at 20:06 Reply
 • Leave a Reply