Mijn verjaardag? Die is binnen minder dan een maandje, azo toevallig! #projectblogboek – Tip 9

05/11/2014

PBB9

Volgende maand is het mijn verjaardag, erna is er kerst en dan nieuwjaar. Wie zich nu echt niet kan beheersen mag nog iets kopen voor Sinterklaas ook. Wie ben ik nu om daar moeilijk over te doen? Wel schoon inpakken, want ik zeg het u, één van de leukste dingen ter wereld is pakjes open doen!

Een wishlist heb ik niet echt, wel een board op Pinterest. Daar kunt ge wel wat vinden die mij aanstaat. Het ganse jaar door hou ik dat bij, zo vermijd ik paniek in december en krijgen mensen geen ik-weet-niet-wat-ik-wil-uitleg. Er staat vanalles in die lijst: van DIY (ik ben niet handig) tot ‘veel te duur tenzij ge met de lotto wint’. Dat is voor mijn verjaardag, die Pinterest-zakens, want in mijn hoofd zijn verjaardagen voor verwennerij. Dan mag je een dagje egoïstisch zijn, ofzoiets.

PhotoGrid_1414713164595

Voor kerst en nieuwjaar hebben het lief en ik het volgende afgesproken: we vragen aan iedereen ‘praktische dingen’. Daarmee bedoelen we zowat vanalles die nodig is om een huis te verbouwen. Van een penseel, tot een boormachine, tot een betonmolen, tot een hamer. Ge snapt het wel. Gereedschap, oftewel ‘alaam’.

Eigenlijk ben ik soms een vrouw van clichés. In dit geval wil dat zeggen: “Ge moet gij niets geven, komt langs en eet wat mee. Smakelijk en welkom”. Dat is wel raar hé? Eerst alles oplijsten en dan zeggen dat ge niets moet hebben? ‘t Is toch waar: ik moet niets hebben. Trouwens, van eten gesproken. Dit jaar word ik dertig en ooooh we gaan wild. Er komt een heus pannenkoekenfeest! Because there ain’t no party like a pannenkoekenparty, w00pw00p!

pannenkoeken1 bannerschoonzeg

 

 

Deze post is nummertje 9 van 120 uit #projectblogboek. Ge kunt er hier meer over lezen.

 

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Tiny

  Tof, zo’n wishlist. Ben pas begonnen met Pinterest en er gaat van alles opkomen, massa’s ideetjes heb ik.
  Trouwens, ik heb iets wat jij wil. En ik heb het dubbel. Hihi!

  05/11/2014 at 09:12 Reply
  • rominatje

   Nu ben ik curieus! 😀

   05/11/2014 at 09:54 Reply
 • Verna Walsh

  How did I get from here to Earring book? Don’t know, but LOVE IT!! Life here will be crazy in December, so an early HAPPY BIRTHDAY! I don’t “Pinterest” but I do follow!

  05/11/2014 at 16:03 Reply
 • Ellen

  Aha, ik zit al de hele tijd te denken: tegen dat ik aan opdracht nummer 9 kom – de wishlist – zijn Kerst en Nieuw alweer lang voorbij… Jij bent gelukkig wel mooi op tijd. Nu alvast proficiat met je verjaardag en smul ze!

  05/11/2014 at 20:11 Reply
 • Tita

  Nu ben ik benieuwd naar wanneer je verjaart. Ik verjaar namelijk ook binnen ongeveer 1 maand. En ik moet dringend mijn Pinterest eens uitspitten voor een verlanglijstje. 😉 Vorig jaar werd ik 30 en toen gaf ik een dessertenfeestje: het lekkerste feestje ever! 😉

  06/11/2014 at 10:55 Reply
  • rominatje

   2 december, samen met Britney Spears :p

   10/11/2014 at 00:19 Reply
   • Tita

    Ha, ik exact 1 week later. 😉

    10/11/2014 at 07:44 Reply

  Leave a Reply