Geweldig & Gênant 81

16/12/2017

Of ik vorige week vergeten was dat het vrijdag was en ik pas op zondagochtend besefte dat ik geen ‘Geweldig & Gênant’ online had gezet? Misschien. Ge kunt niets bewijzen. December is sowieso al ontzettend druk en het feit dat elk lid van dit gezin nog eens verjaart in december maakt het er niet minder druk om. Al een chance hadden we een ganse dag sneeuwpret om ons even af te leiden. Hoe tof was dat niet, zeg?

Geweldig

 • Toen het sneeuwde belde ik de schoonzus. We spraken af en een paar uur later zaten we samen met de neefjes en Emma te gieren van het lachen.
 • Kerst bij mijn ouders. Het kind in mij en het kind van mij vinden dat daar helemaal de max.
 • De dochter haar uitspraken, stoten, manieren en al wat er bij komt. Zo fantastisch om ze te zien groeien vlak onder onze neus.
 • Alles is klaar voor het grote verjaardagsfeestweekend. Spannend!
 • Kanaal 989 op Telenet. Non-stop kerstmuziek. Altijd en overal, met extra liefde voor Mariah en Wham!

Gênant

 • Een pakje van DHL moeten ophalen voor het lief. Binnenkomen in de zaak waar ik het pakket moet gaan halen en al wijzend vol enthousiasme “ik zie het daar al staan!” zeggen. Merken dat de verkoper wat verward reageert en dan droogweg zegt dat die DHL-dozen voorbeeldmodellen voor verzending zijn.
  Ja seg. Precies of kon dat weten? Ik dacht gewoon dat die mens zijn ontvangen pakketten netjes stapelde volgens grootte. In zijn etalage, ja? JA.
 • Parkeren aan de Aldi en in de winkel beseffen dat mijn gsm nog in de auto ligt. Heel de Aldi rond gaan naar de uitgang, om zo de gsm te kunnen halen omdat er een boodschappenlijst op staat. Aan de auto komen en tot de constatatie komen dat ik mijn gsm in mijn linkerhand heb. Terug binnen stappen in de Aldi.
  Weet ge waarom dat lijstje op mijn gsm stond? Omdat schrijven te veel tijd kost. HAHA.
 • Naar de Aldi, Lidl en Delhaize gaan om iets te zoeken. Zeker twee uur bezig zijn met alle winkels af te tsjolen. Het gevoel hebben dat je iets vergeten bent. Wanneer het lief stuurt om te vragen wat je als avondeten gekocht hebt uw frank horen vallen.
  Dan hoef ik niet eens te koken, vergeet ik nog inkopen te doen ook. En het lief? Die rolt een keer met zijn ogen, want ik ben ik.
 • Enthousiast praten met vrienden over huwelijksfeesten en verklaren dat gij er één wilt met veel klassieke trouwdansen zoals de Hucklebuck, een Scottish, de Macarena, de Tzatziki,… En veel te laat beseffen dat dat laatste een gerecht is en geen dans.
  Bij deze schaamde ik mij echt rot. Serieus, Romina. De Tzatziki. High five. Echt.
 • Snel iets willen halen. In de auto springen en op de embrayage naar achter rijden. Net wanneer je goed gas wil geven in de achteruitkijkspiegel kijken en de auto van het lief zien staan. Zo hard op de rem gaan staan dat je gezicht bijna op het stuur slaat.
  Het is niet alsof het lief die auto daar altijd zet, oké. Of misschien wel, maar dat maakt niet uit. Bijna is ver van Chijna. 
Previous Post Next Post

3 Comments

 • tinyblogt

  Ik vind dat je op dat trouwfeest toch een kruising tussen een Sirtaki en een Zorba moet dansen en die dan gewoon de Tzaziki moet noemen. 🙂

  17/12/2017 at 10:21 Reply
 • Goofball

  Volgens mij kunnen we een geweldige dans op de Tzaziki verzinnen. Een hit , een hype, dat wordt het!

  Online (gedeelde) boodschappenlijsten zijn toch veel handiger dan iets op papier?? Je vriend kan er nog dingen opzetten terwijl je in de winkel loopt en ziet wat je afvinkt , dus moet je niet bellen :p. Wunderlist is daar goed voor.

  18/12/2017 at 14:39 Reply
 • Sharon

  Ik vond je gezicht oprecht goddelijk na Tzaziki, als dat voor iets meetelt. En dat doet het voor mij!

  22/12/2017 at 23:13 Reply
 • Leave a Reply