Old school stokskesbloggen – De Liebster Award

25/02/2018

Dit is zo’n blogstokje dat rond gaat. Andere bloggers bloggen over iets en dan vragen ze u om daar ook over te bloggen. Jaren geleden dat ik nog eens zoiets deed, en aangezien ik helemaal van de voorbereiding ben is het 22u51 op dit moment en zit ik met een leeg schrijfvak. Vandaar dus deze. Normaal moet ik ook anderen vragen om daar aan mee te doen, maar we houden het bij: als ge goesting hebt, ga vooral uw gang!

 1. Waarom begon je met bloggen?
  Omdat het op ‘t internet was. Het internet was een plek waar mijn moeder niet kwam. Handgeschreven briefjes en dagboeken las ze altijd, dus bloggen startte ik in 2002 omdat niemand anders het zou lezen. Hoe zot is dat niet?
 2. Nooit meer bloggen of nooit meer sociale media?
  In spirit van de opdracht zal ik antwoorden en zeg ik “nooit meer sociale media”, maar je kan perfect bloggen via sociale media, dus ja …
 3. Wat moet je hebben om je dag goed te kunnen starten?
  Nachtrust, ontwaken op een plek waar het lief en de dochter zijn en koffie.
 4. Wat wil je ooit nog eens doen? En waarom? Nummer één op je bucketlist?
  Mijn kleinkind zien opgroeien en dat ten volle actief mee beleven, omdat dat wil zeggen dat ik Emma heb kunnen brengen op een plaats in haar leven waar ik ontzettend veel kon en mocht volgen vanaf de eerste rij, en tegelijkertijd wil zeggen dat we allemaal redelijk gezond blijven. Als je het abstracter en praktischer wil: een reis van enkele maanden samen met het lief en ons nageslacht.
 5. De ultieme tip voor beginnende bloggers is? 
  Mijn tip is vooral “rustig, gasten. Dat steekt allemaal zo nauw niet” en de gedetailleerde versie van dat statement kan je hier lezen.
 6. Nooit meer kuisen of nooit meer slaaptekort?
  Nooit meer kuisen, want dan kan je bijslapen wanneer er slaaptekort is.

Voila. Dit was het.  Merci aan Kimberley om mij te taggen.

Deze post maakt ook deel uit van de 40 dagen bloggen challenge. Dit is dag 11/40.

Previous Post Next Post

Leave a Reply