Met Drie

Geboorteaankondiging

Ge zijt hier en dit staat online, dus dat wil zeggen dat wij nu een gezin van drie zijn! Wat plezant dat ge hier komt kijken. Zet u neer. Wilt ge iets drinken? Glaasje cava? Fruitsap? Cola? Zeg ‘t maar. Er zijn ook smarties en suikerbonen, natuurlijk. Emma (Mira, Kim) liet haar zien op 17 december rond 15u00. Het is die van ons, dus ze liet zich direct horen en ‘t is ook niet bepaald een klein ding met haar 3220 gram en 50 centimeter. Ze is wel het meest perfecte kind dat ge ooit gezien hebt, dus mocht ge op bezoek komen raad ik een zonnebril aan, zo oogverblindend schoon is ze. Wat? Dat outfitje? Schattig, zegt ge? Merci!


Hier vind je nog wat praktische informatie naar de geboortelijst toe. Voel je vooral niet verplicht, de enige reden waarom dat hier staat is omdat we dit webadres op het geboortekaartje hebben gezet, want dan kon ik nog van gedacht veranderen had ik dat gewild.

clownDe lijst ligt bij Paradisio in Sint-Niklaas, de kans is groot dat ge mij er al over bezig hebt gehoord. Je kan langs gaan in de winkel en er meteen iets gaan kopen, of je kan online een artikel kiezen. Je kan betalen met Visa, Mastercard, Bancontact of via overschrijving.

www.geboortelijstjes.be
Voornaam baby: Emma
Geboortedatum: 171215

En die naam, uit welk liedje komt dat nu eigenlijk?
In 2013 hoorde ik Band of Eli op Radio 1 met het liedje Emma’s Room en ik vond dat geweldig schoon. Daar en toen, single zijnde, heb ik beslist dat mijn dochter Emma ging heten. Het lief kwam er later bij, raakte verknocht aan het verhaal, het liedje en de naam, met onze eigen Emma als resultaat.  

 

04/12/2015
Share:

Leave a Reply