Stoer en feestelijk – Outfitpost Tumble ‘n Dry

13/12/2017

De feestdagen komen er aan en ik ben het mens die dat ook graag terugziet in de outfits van haar dochter. Als ik wat extra moeite doe om feestelijk te zijn, dan mag zij ook genieten van wat glam. Ik zocht een outfit die wat extra is, maar toch nog dagelijks kan gedragen worden zonder dat iemand denkt dat mijn kind een glitterstok is. Tumble ‘n Dry bezorgde me exact dat en ze gingen nog verder, want ook al is de outfit ergens wel frivool, ze is vooral ook enorm stoer, wat zorgt voor een gelukkig kind. De zoom van het rokje, de omranding van het kraagje en de cardigan hebben allemaal (wat) glitter, wat ervoor zorgt dat de stukken gecombineerd een feestelijke touch krijgen. Het rokje heeft dan weer een subtiele glans. Ik maakte close-ups waarop dat duidelijk te zien is. De combinatie met haar Dr. Martens bleek de perfecte tegenpool voor het leuke rokje. Alle stukken kunnen afzonderlijk makkelijk gecombineerd worden met andere stuks en dat maakt mij dan weer ontzettend blij.

In de foto’s die ik nam voor deze blogpost kan je zien dat de beelden in huis met een warmer licht zijn gefotografeerd dan diegene buitenshuis. Ik deed dit bewust, omdat de feestdagen zich grotendeels binnen afspelen, dus zo krijgen jullie een idee van hoe de outfit eruit kan zien rond een feesttafel. Het kind danste zich vooral te pletter tijdens het nemen van de foto’s, omdat het rokje zo leuk opzwiept. Hoe meer ze bewoog, hoe feller het rokje bewoog en dat was toch wel de ontdekking van de dag voor onze peuter. Mijn ontdekking was dan weer het wassen en strijken van deze kleren. Het enige wat ik na het drogen moest strijken was de blouse, en dat dit ging echt ontzettend vlot dankzij het soepele stofje.

 

Blouse, rok, cardigan, sjaal, broekkousen: c/o Tumble ‘n Dry – Schoenen: Dr. Martens – Haaraccessoires: Veritas

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Els

  Knappe outfit en knappe dochter! Dat rokje al een paar keer tegengekomen en laten hangen en dan was het er weer niet in haar maat. Aahh, en nu spijt hé dat ik het niet gekocht heb dedju :-).

  15/12/2017 at 14:58 Reply
 • Over eerlijkheid en transparantie – Big City Life

  […] Tumbl ‘n Dry Outfitpost. Zo lief van hun. Letterlijk hoe ik het zeg. Ik had ze in een post ervoor vernoemd en ze vonden dat zo goed dat ik achteraf een gift voucher kreeg! […]

  15/05/2018 at 16:10 Reply
 • Leave a Reply